Oglasio se menadžer, Mateo Garsija sad vredi više?

Autor: Darko Mitrović
sreda 22.07.2020.
19:26
Izvor: Sportske.net

Jedna ponuda je bila dovoljna da mu poraste vrednost?

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Mateo Garsija je poslednjih dana u centru pažnje domaće fudbalske javnosti, ali i one u Argentini, jer je trebalo da iz Crvene zvezde pređe u argentinski Rasing za 2.5 miliona dolara.

Znate već da je na opšte iznenađenje krilni fudbaler odbio ponudu Rasinga, pa neizvesnost oko njegovog daljeg statusa i dalje traje.

U međuvremenu su se pojavile i informacije o novim ponudama za njega, od Olimpijakosa, Arisa, pa i neimenovanog engleskog kluba, a sada se na ovu temu oglasio i njegov menadžer Luis Griljo.

On je u razgovoru za argentinske medije potvrdio da se Garsija zahvalio Rasingu na ponudi i da su oni razumeli njegove razloge zbog kojih je tako odlučio.

''Rasing ga je dugo pratio, počeli smo da razgovaramo o toj opciji. Dali su ponudu i klub je prihvatio. Ali, posle kraćeg razmišljanja, Mateo je odlučio da karijeru ipak nastavi u Evropi.

Imao je problema da dobije državljanstvo, pa je i zbog toga odlučio da i dalje igra u Evropi. Zavalio se ljudima iz Rasinga, a oni su razumeli njegovu odluku. Ova ponuda dodatno je povećala njegovu vrednost''.
-
kosarka

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Piksi G00L iz korner
Wednesday, 22.07.2020
21:02

Nigde ne moze da mu obezbedi platu koliko mu u Zvezdi daje Zvezda, Terzic. Terzica i Mrkelu oterati sto pre iz Zvezde dok nismo dotakli dno dna.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Thursday, 23.07.2020
10:37

Nadam se da ce i ostali navijaci Partizana da ti daju minus na ovakav komentar jer za nas boljih od Terze, Mrkele i Stankele nema boljih.

avatar
Piksi G00L iz korner
Tuesday, 28.07.2020
23:07

Nisi bio iskren jer nisi mi udario minuse bas sa svim svojim ostalim nalozima ljepi.