Okuka ispao iz trke, Voša ima druge planove

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 21.12.2017.
14:38
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Superligaš iz Novog Sada nastavlja potragu za novim šefom struke. Dragomir Okuka ispao iz trke, u igri novi pikovi.

Beta/Dragan Gojić/Ev
Beta/Dragan Gojić/Ev

Povezane vesti

Fudbalski klub Vojvodina krenuo je u potragu za novim trenerom po završetku jesenjeg dela sezone, a sportski direktor Saša Drakulić najavio je da će novosadska "Stara Dama" dobiti šefa struke do kraja meseca.

Prethodnih dana spekulisalo se da Novosađani na klupi žele iskusnog stručnjaka poput Milorada Kosanovića i Dragomira Okuke, ali se ispostavilo da na "Karađorđu" razmišljaju u drugom pravcu.

"Žurnal" u današnjem izdanju prenosi informaciju da postoji interesovanje za nešto mlađe trenere kao što su Ilija Stolica i Zoran Milinković i da će se ići na to da bude angažovan jedan od njih dvojice.

Ilija Stolica je nedavno podneo ostavku u Voždovcu i najavio da će sledeći angažman tražiti u inostranstvu tako da je Zoran Milinković u datom momentu realnija opcija.

Popularni Kiza je već vodio Vojvodinu u prošlosti, a nedavno je ostao bez angažmana pošto je dogovorio raskid ugovora sa Borcem iz Banjaluke.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
sundjer bob
Friday, 22.12.2017
00:48

Cuj Milinkovic??? Ovi su izgleda resili da bas sunovrate Vojvodinu?!

avatar
CZYNWA
Thursday, 21.12.2017
20:56

Ако Кизу доведу, онда требају испасти из лиге. Пратио сам га у Борцу, игра је била очајна, просјек од 0.6 голова по мечу све говори. Не знам на основу чега још има кредите, као ни на основу чега је тренирао Партизан.