''On je Rikardo, rimuje se sa Leonardo...'' Partizanovci, šta mislite, kakav je nastavak priče?

Autor: Darko Mitrović
subota 09.06.2018.
12:08
Izvor: Sportske.net, TV Partizan

Najbolje tek sledi iz Humske ovog leta?

Screenshot/You Tube
Screenshot/You Tube

Povezane vesti

U susret početku priprema za narednu sezonu, Partizan je akcenat stavio na pojačanja u ofanzivnoj liniji tima.

Već su angažovani napadači Nemanja Nikolić i Rikardo Gomeš, a na jučerašnjoj promociji dosadašnjeg fudbalera portugalskog Nasionala, videli smo i zanimljiv nagoveštaj moguće transfer bombe u Humskoj ovog leta.

''On je Rikardo, rimuje se sa Leonardo, videćemo da li će to do kraja da zaživi...'', rekao je, između ostalog, Željko Pantić na klupskoj televiziji, tokom razgovora sa Rikardom Gomešom.

Kao što možete da vidite u prilogu, Gomešu se ova rečenica dopala, reagovao je osmehom, ali ova tema se nije pokrenula tek tako.

U upravi Partizana imaju veliku želju da obnove saradnju sa Brazilcem koji je bio jedan od najzaslužnijih za osvojenu duplu krunu u pretprošloj sezoni i koji se rastao sa Al Ahlijem ovog leta.

Sada je u potrazi za novom sredinom, ali veliko je pitanje da li bi Partizan mogao da konkretnije reaguje dok ne proda nekog od standardnih prvotimaca iz prošle sezone, poput Tavambe, Jankovića, ili Ožegovića...

Screenshot: YouTube/Danas Conference Center
Rikardo Gomes Zeljko Pantic

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Marko023
Saturday, 09.06.2018
23:13

Sad akcenat staviti na odlaske Tawambe i Ozegovica. Forsirati Rikarda i Djoleta Jovanovica koji je nepravedno zapostavljen.Sramota sta rade tom nasem detetu,da dovedu onog panja Ozegovica,a da naseg najtalentovanijeg klinca gurnu u zapecak,pa to je kriminalno.Da je Djole imao minutazu kao onaj nesrecni Ozeg,bio bi prvi strelac lige,rame uz rame sa Pesicem.Takodje se otarasiti Vulicevica,Ostojica,oba Miletica,Jankovica,dripca iz Stitara i polovine njegovog strucnog staba (Filipovic,Jovšić itd...)

avatar
Saša Ilić
Saturday, 09.06.2018
13:57

Ricardo i Leonardo tandem koji ukupno dao 65 golova u sezoni 2018/19 😎 Naslov sledeće godine.

avatar
NikolaDzoni80
Saturday, 09.06.2018
13:49

Ako se dovedu igraci koji su zacrtani,bice to jedan jak,veoma jak Partizan... Leo vrati se... Dupla kruna i grupna faza LE sigurna...

avatar
Marco Popovich
Saturday, 09.06.2018
13:49

Samo da ne bude novi Suma...

avatar
Saturday, 09.06.2018
13:48

Lepo su se rastali pa sad ne mogu jedni bez drugih...Inače nadam se da će Gomeš biti neki novi Kleo i da novinari neće stavljati pritisak na njega tako što će u svim novinama od Kurira do Moje kuhinjice objavljivati vest o tome kako nije dao gol ni asistenciju a Partizan je toliko uložio u njega...

avatar
El Matador PFC-FCB
Saturday, 09.06.2018
13:41

Leonardo i Rikardo! TERZA ĆE CRKNEEEE! 😂😂😂😂😂😂