Oni su novi Zvezdini aduti za titulu - Bosančić i Avramovski!

Autor: Darko Mitrović
subota 26.07.2014.
20:43
Izvor: Sportske.net

Bez obzira na hroničnu finansijsku krizu, Crvena zvezda je sve jača! Još dva pojačanja promovisana su u subotu - Miloš Bosančić i Danijel Avramovski.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Želje trenera Nenada Lalatovića Zvezdina ambiciozna uprava ispunjava ubrzanim tempom.

Danas su trogodišnje ugovore sa Crvenom zvezdom potpisali Miloš Bosančić i mladi Makedonac Danijel Avramovski i odmah zatim, bez velike pompe, priključili se novim saigračima na pripremama u Sloveniji, u Termama Čatež.

Njihovim angažovanjem broj pojačanja crveno-belih ovog leta se popeo na ukupno osam, ali ne bi trebalo da iznenadi ako do početka nove sezone još neko stigne na Marakanu, pogotovo ako neko od iskusnijih, poput kapitena Milijaša, Darka Lazovića ili napadača Đorđa Rakića ostvari transfer u inostranstvo, što se najavljivalo prethodnih dana.

Podsetimo, par dana ranije, Zvezda je angažovala i štopera OFK Beograda Bogdana Planića, koji je već stigao i da postigne debitantski gol u crveno-belom dresu, ali i da zaradi prvo isključenje.

A kad su u pitanju Bosančić i Avramovski, prvi je konačno ostvario svoj dečački san i s obzirom na veliko iskustvo, za očekivati je da se vrlo brzo izbori za ulogu startera, dok će znatno mlađem Makedoncu verovatno biti potrebno više vremena da se dokaže.

U svakom slučaju, mladi Zvezdin stručnjak sada ima znatno veći izbor igrača na koje može ozbiljno da računa u narednoj sezoni.







Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke