Opšta pometnja, Markec opet mora u izolaciju?

Autor: Milovan Longinov
nedelja 15.11.2020.
11:44
Izvor: Sportske.net, Telegraf

Testovi otvorili sumnju i doneli pometnju...

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Lazar Marković je jedan od igrača koji je imao pozitivan nalaz na koronavirus, kasnije je podvrgnut novom testiranju, vraćen je na treninge, ali je sada opet morao u izolaciju, prenosi Telegraf.

Markec je dobio pozitivan rezultat na testu na koronavirus neposredno pre meča sa Spartakom, na testiranju u sportskom centru Zemunelo, gde se nalazi stručno medicinsko osoblje još od aprila.

Ipak, na dan odigravanja utakmice u Subotici, Markec je išao na novo testiranje na jednom od dva najpoznatija instituta u Beogradu gde je nalaz bio negativan pa je uz pismenu potvrdu dobio dozvolu da zaigra protiv Spartaka.

Međutim, nakon novog redovnog testiranja u Humskoj, nakon utakmice u Subotici, Markecov nalaz je opet bio pozitivan i zato je ponovo morao u izolaciju.

Sada se postavlja pitanje koji test je pogrešio, koji su validni i gde će se dalje testirati? Navodno, Markec će biti van stroja dokle god bude pozitivan na testovima medicinskog osoblja u Zemunelu...

Zaista je ovo opšta pometnja i sumnja da bi neko mogao da bude pozitivan i da se nađe na zvaničnom meču...

baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Goran78
Sunday, 15.11.2020
17:17

А,казна за Партизан?Кад добијеш позитиван налаз, мораш у изолацију, без обзира на све.Један је +,а сутрадан -.Како је смео да игра?Откуд се зна да је тај - налаз валидан?СТРАШНО!

avatar
amco
Sunday, 15.11.2020
14:47

Platio 50 evra pre utakmice da mu bude nalaz negativan da bi igrao.