"Orlići" se okupili, novajlija iz Humske uzeo "mikrofon" u ruke

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 03.09.2018.
22:36
Izvor: Sportske.net

Mlada reprezentacija Srbije okupila se večeras u Novom Sadu na startu priprema za kvalifikacione mečeve sa Makedonijom i Rusijom.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Mlada selekcija fudbalske reprezentacije Srbije okupila se večeras u "srpskoj Atini" gde će u petak odmeriti snage sa vršnjacima iz BJR Makedonije.

Sa prvobitnog spiska selektora Gorana Đorovića izostali su Marko Grujić i Petar Mićin, ali se ekipi priključio vezista Vojvodine Aleksandar Mesarović.

Na spisku se prvi put našao talentovani štoper Partizana Svetozar Marković koji je prilikom okupljanja morao da prođe proces inicijacije. Marković se latio "mikrofona", odnosno flašice sa vodom, a snimak njegovog performansa pred reprezentativnim saigračima možete pogledati u prilogu.

Članovi mlade reprezentacije Srbije treniraće do duela sa Makedoncima u FC "Vujadin Boškov" u Novom Sadu. Utakmica 7. kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo između Srbije i BJR Makedonije zakazana je za 7. septembar od 18 časova i biće odigrana na stadionu "Karađorđe".

Četiri dana kasnije, odnosno 11. septembra "Orliće" očekuje gostovanje selekciji Rusije u Nižnji Novgorodu. Reprezentacija Srbije posle šest odigranih utakmica ima maksimalan skor i gol razliku 19:3.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke