"Orlići" se sutra sele u Bidgošć

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 13.06.2017.
23:20
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije završila je poslednju fazu priprema za Evropsko prvenstvo u Poljskoj i sutra će se preseliti u grad Bidgošć.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Poslednje pripreme za Evropsko prvenstvo koje u petak startuje u Poljskoj mlada fudbalska reprezentacija Srbije obavljala je prethodnih sedam dana u mestu Gnjivno koje će napustiti u sredu.

Ljubazni domaćini kompleksa koji je svojevremeno bio baza reprezentacije Španije tokom Evropskog prvenstva 2012. godine oprostili su se od "Orlića" i poželeli im sreću na kontinentalnoj smotri.

Baza našeg nacionalnog tima od sutra će biti grad Bidgošć koji broji oko pola miliona stanovnika i u kojem će se igrati utakmice Grupe B u kojoj se nalazi i reprezentacija Srbije.

Selekcija koju sa klupe predvodi Nenad Lalatović u sredu će se smestiti u hotel "Holidej In", a već u subotu je očekuje prvi meč na Evropskom prvenstvu.

Gradonačelnik Bidgošća sutra će dočekati ekspediciju Fudbalskog saveza Srbije nakon čega će se javnosti obratiti i selektor Nenad Lalatović koji će predočiti šta je sve urađeno u dosadašnjem delu priprema.

Prvi protivnik reprezentacije Srbije na Evropskom prvenstvu za igrače do 21 godine biće selekcija Portugala (17. jun), zatim sledi duel sa BJR Makedonijom (20. jun), a u poslednjem kolu "Orlići" se sastaju sa Španijom (23. jun).

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
prike
Wednesday, 14.06.2017
09:14

Само напред, момци, реално, у вас се уздамо више него у сениоре. Идемоооо!!!!