"Orlići" tuku 'petardama'!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 07.10.2015.
19:57
Izvor: Sportske.net

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije upisala je drugu pobedu na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo pošto je u Novom Sadu deklasirali selekciju Andore.

Beta/DraganGojić/Ds
Beta/DraganGojić/Ds

Povezane vesti

Nakon što su na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Poljskoj deklasirali Litvaniju u Gornjem Milanovcu, izabranici Tomislava Sivića upisali su još jednu pobedu uz pet datih golova.

Mlada reprezentacija Srbije savladala je večeras Andoru rezultatom 5:0 (2:0) u drugoj utakmici kvalifikacione grupe "2" čime je zadržala lidersku poziciju na tabeli uz gol razliku 10:0!

Već posle prvog dela igre bilo je jasno da "Orlići" neće imati problema da izađu na kraj sa nejakom selekcijom Andore a Andrija Luković i Ognjen Ožegović potrudili su se da trijumf bude ubedljiv.

Sa po dva gola dvojica pomenutih pogurali su mladu selekciju do nova tri boda a tačku na pobedu stavio je Fejsal Mulić svojim prvencem u dresu sa nacionalnim grbom.

Asistencije su upisali Marko Grujić, Nemanja Antonov i Aleksandar Čavrić, dok je Ognjen Ožegović pored gola sa bele tačke i pogotka u 47. minutu asistirao Muliću god petog gola "Orlića".

Narednu utakmicu u sklopu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo mlada fudbalska reprezentacija igra 13. oktobra protiv selekcije Litvanije u gostima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ParniValjak!
Wednesday, 07.10.2015
21:27

Ponos srpskog fudbala su mlade selekcije !

avatar
Nikola Nikola
Wednesday, 07.10.2015
20:30

Vratiti Žileta, Rajka, SMSa, Mitra i Markeca sa ovim momcima!! Zašto da nam ti momci uče kako se gubi od Albanije, Jermenije... kako se doživljava debakl od Belgije, Danske... kad lepo mogu da dominiraju u svom godištu i kad' dođe vreme za seniorsku reprezentaciju tu je ono najvažnije - samopouzdanje i znanje kako se pobuđuje (dve stvari koje nijedan naš A reprezentativac nema-ne zna).

avatar
Stefan_Chelsea(Sic)
Wednesday, 07.10.2015
20:21

I sad je nama samo zlato dobro sve ostalo los rezultat kao i u Kosarci sto je bilo