"Orlovi" na sastanku kod Karadžića

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 21.03.2016.
22:04
Izvor: Sportske.net

Srpski reprezentativci okupili su se u ponedeljak u Staroj Pazovi a početku priprema za duele sa Poljskom i Estonijom prethodio je sastanak sa predsednikom Fudbalskog saveza Srbije.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Radovan Ćurčić okupio je u ponedeljak igrače na koje računa za prijateljske mečeve sa Poljskom i Estonijom, a koje u FS Srbije doživljavaju kao ko zna koji "novi početak".

Prijateljske utakmice u Poznanju i Talinu trebalo bi da posluže kao priprema za ono što "Orlove" očekuje na jesen, kada počinju kvalifikacije za Svetsko prvenstvo u Rusiji.

Na osnovu izjava selektora i igrača možemo zaključiti da kvalifikacije za Mudijal počinju u petak, pa je, shodno tome, uoči "početka kvalifikacija" održan polučasovni sastanak.

Srpski reprezentativci razgovarali su sa predsednikom FS Srbije Tomislavom Karadžićem iza zatvorenih vrata, a potom su se uputili na prvi trening.

Utakmica Poljska - Srbija igra se 25. marta u Poznanju (20.45), a četiri dana kasnije u Talinu (18.00) na programu je duel Estonija – Srbija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
indija durot
Monday, 21.03.2016
23:37

Povraca mi se od ovog t

avatar
Djolo Djolo
Monday, 21.03.2016
23:13

Osećam da je bilo kao u Nac. klasi: Momci, želim vam puno uspeha! Drugo i ne umeju da ima kažu...

avatar
PAOLO, BUDI PONOSAN!
Tuesday, 22.03.2016
09:26

Alpina? Mrka kapa. Nemaju para da ih kupe:-D

avatar
PAOLO, BUDI PONOSAN!
Monday, 21.03.2016
23:10

Prijatelji fudbala, Ivanovic je rekao da kvalifikacije pocinju od meca sa Poljskom, a nigde nije spomenuo petak. Nije ga spomenuo jer je mec zakazan za sredu, ne razumem zbog cega ponavljate tu gresku. Toliko od mene za danas/veceras, hvala na paznji i laku noc, deco:-)