''Orlovi'' prvi put sa Muslinom na treningu

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 23.05.2016.
23:26
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Posle okupljanja uoči predstojećih prijateljskih mečeva, reprezentativci Srbije odradili su i prvi trening pod vođstvom novog selektora Slavoljuba Muslina.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Naravno, trening je odrađen na terenu Sportskog centra u Staroj Pazovi, a Muslin je na teren izašao sa svojim svojim saradnicima Gurenkom, Filipovićem, Đorovićem, Krstajićem, Stojanovićem i Ilićem.

Oni su danas na raspolaganju imali Kahrimana, Jovanovića, Ivanovića, Kolarova, Mladenovića, Rukavinu, Rodića, Slobodana Rajkovića, Milunovića, Spajića, Nikolu Maksimovića, Sedlara, Matića, Milivojevića, Zdjelara, Grujića, Milinkovića-Savića, Tadića, Ljajića, Nemanju Maksimovića, Tošića, Živkovića, Kostića, Mihajlovića, Mitrovića, Stojiljkovića i Pavlovića.

Podsetimo, Gudelj i Fejsa su povređeni, a golmani Rajković i Stojkoviić niisu doputovali zbog obaveza u svojim klubovima u Izraelu.

Takođe, kako je saopšteno na zvaničnom sajtu FSS, Matija Nastasić koji je imao dugo pauzu zbog teške povrede i operacije, odazvao se pozivu selektora, obavio razgovor i vratio se u klub kako bi nastavio sa oporavkom i postepenim povratkom u trenažni proces.

Sutra se pripreme nastavljaju na Zlatiboru, a 25. maja je na programu meč sa Kipranima u Užicu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke