"Orlovi" tvrde - remi protiv Mađarske najrealniji, bilo je i dobih strana?

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 15.11.2020.
23:57
Izvor: Sportske.net

Reprezentacija Srbije će u poslednjem kolu Lige nacija dočekati Rusiju u sredu na stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Srpski fudbaler Luka Jović rekao je da misli da je večerašnji nerešen rezultat sa Mađarskom najrealniji i da se nada pobedi reprezentacije protiv Rusije, kao i da ekipa mora da "nastavi dalje" posle poraza od Škotske.

"Mislim da je nerešen ishod najrealniji. Imali smo šansi pred kraj utakmice koje nismo iskoristili. Krivo nam je zbog poraza od Škotske, ali moramo da nastavimo dalje. Nismo izgubili ovu utakmicu, nismo ni pobedili, a nadam se da ćemo pobediti u sledećoj utakmici protiv Rusije", rekao je Jović za Sportklub posle utakmice sa Mađarskom.

Srbija je tri dana posle poraza od Škotske u baražu za Evropsko prvenstvo igrala 1:1 sa Mađarskom u Budimpešti i blizu je ispadanja u Ligu C.

Potrebna joj je pobeda u poslednjem kolu nad Rusijom, ali i poraz Turske od Mađarske kako bi opstala u Ligi B.

Utakmicu sa Mađarskom analizirao je i Dušan Tadić.

"Bilo je i dobrih i loših stvari, treba da vidimo i izvučemo pouke. Imali smo neke prilike da pobedimo. Treba da analiziramo i vidimo gde možemo da napredujemo", kazao je Tadić.

Reprezentacija Srbije će u poslednjem kolu Lige nacija dočekati Rusiju u sredu na stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Milan K.
Monday, 16.11.2020
13:18

Juce sam gledao samo prvo poluvreme. I onda ladno predjem na tenis.. Ne mogu vise da gledam kako se muce da prenesu loptu u protivnicku polovinu. To me izludjuje..

avatar
Dorotej
Monday, 16.11.2020
11:59

Ne znam koje su to dobre strane? Trčanje nikakvo. Gube loptu i ne jure protivnika da je uzmu. Pri svakom prebacivanju lopte (promena strane) imaš tremu da će da je daju u noge protivniku. Ono Spajićevo dodavanje pri kraju urakmice je priča za sebe. Hvale Jovića!? I ako sam navijač Zvezde, meni je pokazao da nije igrač za Real. Dečko ima problem sa primanjem lopte, a to se videlo i u Španiji kada je ulazio u igru. Lopta se odbija od njega kao od kamena, a da bi pri prijemu izbacio iz igre čuvara je pobožna želja. To je "repertoar" svakog boljeg centarfora.

avatar
Oldboy
Monday, 16.11.2020
09:47

Mi svi treba prvo da prestanemo da gledamo reprezentaciju dok se ne plasiraju na neko takmičenje

avatar
Dorotej
Monday, 16.11.2020
11:52

Slažem se. Ja prestajem sa gledanjem. Ne gledam Rusiju. Smučili su mi se. Juče se videlo koliko malo trče. Dupli pas izbaci celu odbranu kao protiv Turske. Beskonačno vračanje lopte golmanu. Tim kao celina "pevačko društvo".

avatar
NOVAKOVIC ZORAN
Monday, 16.11.2020
15:07

E..ako ih ta odluka vas dvojice da ih ne gledate ne izvuče iz letargije..NIŠTA DRUGO NEĆE.. ;-)

avatar
BlueBoy84
Monday, 16.11.2020
01:19

Eeee nekad smo Madjare pobedjivali sa 5-7golova razlike. A ni sada ništa bolji tim nemaju. 1 klasa igrač ostali prosek. Aman zaman

avatar
Jagger86
Monday, 16.11.2020
14:10

Rotirale se uloge, takav je život kad se opustiš. Dobro je dok sve ne krene da nam vraćaju istom merom kakvom smo ih prašili.

avatar
BlueBoy84
Sunday, 22.11.2020
22:14

Gde se rotirale i dalje smo duplo jači od njih