"Orlovima" zabranjeno da govore o privatnom životu!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 26.03.2015.
19:19
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije Savo Milošević saopštio je u četvrtak da je reprezentativcima zabranjeno da do utakmice sa Portugalom daju izjave vezane za njihov privatni život.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Nakon napisa koji su se tokom nedelje pojavili u pojedinim sredstvima informisanja potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije Savo Milošević saopštio je u četvrtak da je reprezentativcima zabranjeno da govore o privatnom životu.

"Zabranjeno je igračima da do utakmice sa Portugalijom komentarišu privatne stvari i iznose stavove o privatnom životu" kazao je Milošević.

Takva odluka obrazložena je željom da reprezentativci zadrže fokus na predstojećem kvalifikacionom susretu sa Portugalom koji je od izuzetnog značaja za naš nacionalni tim.

"Tražimo mir za svakog igrača, jer je to u ovoj situaciji neophodno. Posle nekih napisa u pojedinim medijama taj mir može biti narušen, zbog čega moramo da reagujemo" dodao je Milošević.

Razlog za ovakvu odluku verovatno leži u tome što su određeni mediji pisali o ličnom životu Aleksandra Kolarova pa je Fudbalski savez Srbije želeo da zaštiti vicekapitena ali i sve ostale reprezentativce.

"Ne želim da verujem da neko u Srbiji ne želi pobedu Srbije u Lisabonu. Mi bismo voleli da se zna i to da su trojica kapitena - Branislav Ivanović, Aleksandar Kolarov i Nemanja Matić došli povređeni na pripreme, ali ni jednim gestom nisu nagovestili da ne žele da igraju za reprezentaciju" konstatovao je Milošević.

"Orlovi" će u nedelju od 20.45 gostovati Portugalu u okviru 4. kola kvalifikacija za odlazak na Evropsko prvenstvo koje se 2016. godine održava u Francuskoj.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke