Osvanula neočekivana izjava Zorana Tošića, odmah po odlasku iz Partizana!

Autor: Darko Mitrović
subota 29.02.2020.
09:11
Izvor: Sportske.net

Rusi su je objavili.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Od pre dva dana, iskusni krilni vezista Zoran Tošić je novi član kineskog drugoligaša Taižu Juandea.

On se tako posle dve i po godine rastao sa Partizanom, koji nije tražio obeštećenje za ovaj transfer, a Tošić je, sa svoje strane, pristao da se prolongira isplata dugovanja koja klub iz Humske ima prema njemu.


A ovoga jutra, za mnoge neočekivana Tošićeva izjava. Novinar ruskog portala ''Šampionat'' je razgovarao sa Tošićem povodom realizacije ovog transfera, a tom prilikom, popularni ''Bambi'' je Partizan stavio tek na drugo mesto od klubova u kojima je nastupao u dosadašnjem toku karijere.

Pogađate, prvi je CSKA iz Moskve.

''Naravno! CSKA mi je uvek na prvom mestu, čak je i Partizan tek na drugom'', potvrdio je Tošić.

U osvrtu na realizovan transfer, potvrdio je i da je pregovarao sa upravom Partizana o produženju ugovora, ali...

''Partizan mi je izašao u susret četiri meseca pre isteka ugovora, pustili su me bez obeštećenja. Prethodno smo pregovarali o novom ugovoru, ali nismo uspeli da se dogovorimo. Pojavila se opcija sa Taižuom, ozbiljno sam razmislio i prihvatio je'', objašnjava Tošić, a onda je uporedio sadašnji ugovor u Kini, sa onim koji je imao u CSKA.

''Imao sam vrlo dobar ugovor u CSKA. Posle toga nisam igrao u klubovima na nivou CSKA. Ponuda je bila približno ista onoj kada sam napustio Rusiju'', dodao je Tošić.
-
Baner
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Saturday, 29.02.2020
15:58

Nemanja Vidic je igrao vise u Manchesteru, nego Zvezdi, ali on nikad ni jedan klub nije stavio ispred Zvezde, a u tome se razlikujemo mi Zvezdasi od ljepih.

avatar
Vlada Mutavi
Saturday, 29.02.2020
11:18

Realno gledano, kako očekivati da igrači Partizana na svakoj utakmici budu maksimalno angažovani i da se trude da svaki put pruže svoj maksimum, s obzirom na dinamiku njihovih primanja, ali i nekih drugih oobaveza koje klub ima prema njima? Ko god da ode iz partizana, ispostavi se da mu partizan duguje novac. Ne mogu da razumem da uprava jednog fudbalskog kluba kao što je Partizan nije u mogućnosti da svojim igračima, ljudima od čije prodaje i sama živi, nije u mogućnosti da obezbedi redovne plate, bonuse i premije?! Ako to nisu sposobni, zašto onda te stavke (bonuse i premije) unose u uugovore?
I na kraju, ne mogu a da se ne zapitam, da li f.k. Partizan ima dugovanja i prema ljudima koju su na čelu kluba, odnosno ljudima koji odlučuju o dinamici i visini isplate koja sleduje igračima?
A mi koji navijamo za taj Partizan kukamo što nije osvojio titulu, što se nije bolje plasirao u nekom evropskom takmičenju i pljujemo na igrače zato što nisu pružilisvoj maksimum. Da li bi ga mi pružili da smo na njihovom mestu u uslovima u kojim su oni u partizanu? Verujem da bi pola nas tužilo klub bez obzira na činjenicu da ga svim srcem volimo.

avatar
Südkurve München
Saturday, 29.02.2020
11:15

Kak se ljepi grobari vade primjerice u CSKA bil 7 godona, a u Partizanu 3 ??

avatar
aleksbn
Saturday, 29.02.2020
14:15
avatar
Vlada Mutavi
Saturday, 29.02.2020
14:23

Varaždin je član prve lige Hrvatske, zar ne? Raspituj se o njemu, nemoj o Partizanu i igračima Partizana.

avatar
aleksbn
Saturday, 29.02.2020
11:02

U Partizanu je igrao 3 godine, u CSKA 7 godina. Kao grobar ne vidim problem u ovoj izjavi. Pride, u CSKA je bio mnogo plaćeniji, igrao je ozbiljnije utakmice i navijači ga nisu na krst razapinjali posle svakog kiksa, što je kod nas normalna pojava.

avatar
Man united
Saturday, 29.02.2020
15:00

'Imao sam vrlo dobar ugovor u CSKA. Posle toga nisam igrao u klubovima na nivou CSKA. Ponuda je bila približno ista onoj kada sam napustio Rusiju'

Неће бити да је у ЦСКА био много плаћенији. Бар тако он тврди...

avatar
Man united
Monday, 02.03.2020
16:12

Now I'm confused. Овде пише https://playerswiki.com/zoran-tosic да је у Партизану имао 1,6М. То је по мени баш лудачка цифра. Луди су ако су га толико плаћали. Звезда Марина није толико плаћала.

avatar
aleksbn
Sunday, 01.03.2020
20:05

Ponuda Kineza je bila ista kao ponuda CSKA kad je odlazio. Procitaj prethodni pasus. CSKA mu je ponudio novi ugovor, da ga ispostuje, ali su mu rekli da nece mnogo igrati pa je zato otisao.

avatar
Saturday, 29.02.2020
10:39

Zasto je toliko neocekivana? Tamo je bio sedam godina, kod nas samo cetiri i po, a pritom i nije dete Partizana (naravno, ni to da je ponikao u Zemunelu neki igrac ne bi bas bila garancija da je Partizanovac), cak je pitanje i da li je pre dolaska kod nas navijao za Partizan.

avatar
Saturday, 29.02.2020
13:13

Pardon, kod nas cetiri.