Otkriveno, detalji transfera Strahinje Pavlovića!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 03.06.2019.
09:08
Izvor: Sportske.net

Partizan nije loše prošao, a ni mladi igrač, ako je verovati izvorima sa Apenina.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti


Kako smo pisali jutros, italijanski mediji tvrde da je Fabio Paratići završio posao, Juve je kupio talentovanog štopera.

Pregovaralo se par meseci, iz Partizana su dolazile pošalice na račun tih informacija, bili su zakopčani što se tiče transfera, ali izgleda da će napuniti kasu.

Pavlović je tek napunio 18 godina, pokazao ovog proleća da izrasta u sjajnog igrača, ali imaće sudbinu kao i mnogi drugi fudbaleri Partizanove fabrike, otići će pre nego što ostavi bilo kakav trag u Humskoj.

Druge nema, jednostavno Partizan mora da prodaje kako bi preživeo, ostaje pitanje da li će ga Juve ostaviti na pozajmici ili odmah odvesti u Italiju.



A sada brojevi.

Prema pisanju "Tutosporta" sve je u okviru onoga što se i očekivalo, crno-belima iz Beograda ide pet miliona evra, plus dva od eventualnih bonusa. Ne pominje se procenat od naredne prodaje.

Sam igrač dobiće standardni ugovor na pet godina, on je budućnost Juventusa, mada je prerano za najveću scenu, moguća je i pozajmica u neki od klubova Serije A. Pavlović će do 2024. zarađivati milion evra po sezoni, mada, to je u najgorem slučaju. Ako se bude probio i zauzme mesto u Juventusu, sigurno da će ugovor biti revidiran...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Osijek 51
Monday, 03.06.2019
21:02

Ovako se ponasa i razmislja los domacin, on proda jutro zemlje da bi nahranio volove, to je recept za propadanje...

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Monday, 03.06.2019
16:48

Boaći i Pavkov u tandemu završili u Juventus, jedan u jednom drugi u drugom Palovićevom džepu. Bojim se da je i Joveljić ostao u zadnjem.

avatar
Dorotej
Monday, 03.06.2019
16:44

Zvezdaš sam, svejedno, šteta da tako mlad mora da ide. Teško da će dobiti šansu u Juventusu, jedino ako ga ovi ne proslede na kaljenje.

avatar
Nedeljko Panic
Monday, 03.06.2019
14:09

Zalosno sta rade ovi iz uprave Partzana.
Poklanjaju djecu u koju je klub ulozio mnogo.
Umesto da mladi fudbaleri odigraju bar 4-ri 5-et sezona u Partzanu, pa da ih prodaju za puno vise para, oni gledaju kako ce sto pre nekoga prodati. Plasim se da ce i od ovo malo para sto uzeli, fk Partizan imati neku korist, je su kod njih dzepovi bez dna.

avatar
Mak-Juventino
Monday, 03.06.2019
11:31

Zna neko nesto vise za njega ? Kakav je igrac ?

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 03.06.2019
09:12

Katastrofalan posao, ali, katastrofalan! Bleki dva! Kad je taj klub nekome dao procente, koji znalac je to mogao da pomisli i tvrdi? Bruka i sramota, ne mogu da verujem!!!