Otkriveno - Legija kvari posao Partizanu

Autor: Beta Beta
četvrtak 11.01.2018.
23:12
Izvor: Beta

Nakon svega što je danas dospelo u javnost stiče se utisak da Partizan neće tako lako stići do željenog pojačanja.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Potpredsednik fudbalskog kluba Spartak Goran Drača rekao je danas da je taj klub dobio mnogo ponuda za napadača Đorđa Ivanovića, da je najozbiljnija ponuda Legije, ali da neće žuriti sa odlukom.

"Đorđe Ivanović sa našim klubom ima važeći ugovor koji traje još godinu i po, osim Legije, čija je ponuda najozbiljnija, javila su se i dva kluba iz Poljske, dva iz Slovačke, po jedan klub iz Španije, Portugala i Belgije kao i jedan broj klubova iz Istočne Evrope i svi su zainteresovani za Ivanovića", rekao je Drača za sajt kluba.

Kao jedan od zainteresovanih klubova mediji su pominjali i Partizan, a danas se pojavila i informacija da se Ivanović dogovorio sa crno-belima što je tokom večeri demantovao predsednik Spartaka Dragan Simović.

"Interesovanja je mnogo, ali ne žurimo. Tržišna cena ovog igrača je visoka i nije ni blizu ponude koja se pominje po medijima. Veliko je pitanje da li srpski klubovi mogu da isprate tu cenu", dodao je on.

Drača je istakao da prodaje igrača u bescenje neće biti.

"Spartak je na pragu da realizuje tri ozbiljna transfera svojih igrača tako da u nastavku sezone nećemo biti opterećeni finansijskim problemima. Kada uzmemo u obzir postavljeni cilj, a to je plasman u Evropu, može da se dogodi da neće biti dalje prodaje igrača jer bi mogli da narušimo fizionomiju tima koji imamo", rekao je on.

"U svakom slučaju, igrači mogu da idu iz kluba uz našu saglasnost i uz odgovarajuću finansijsku ponudu. Sačekaćemo nekoliko dana, sagledati pristigle ponude, a u prvom redu ponudu Legije i tek nakon toga doneti najbolju odluku za naš klub. Prodaje igrača u bescenje neće biti", zaključio je potpredsednik Spartaka.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Saša Ilić
Friday, 12.01.2018
10:11

Simovic je pajtos sa Terzicicem i ja sam ocekivao da mu nece dozvoliti da predje u Partizan i da ce traziti neku nerealnu cenu da bi odustali.

avatar
JA SAM REVOLT, A TI
Friday, 12.01.2018
00:15

Covece, mozes celu ligu da napravis od zainteresovanih klubova:-D

avatar
petar000
Friday, 12.01.2018
02:32

Ha, i na kraju ce ostati tamo gde i jeste. Ispade da evropski timovi nisu pratili drugog igraca, samo Djordja Ivanovica. Ovaj sigurno nece kod nas, sad pokusavaju da nas uhvate na pricu da ga pretplatimo, a onda ce za istu lovu, ili manju zavrsiti tamo gde se svim igracima Spartaka gubi svaki trag. Znas o cemu pricam. Da se ja pitam, ja tom klubu nikada ne bih dao ni dinara, taman da u ponudi imaju Mesija. Djordju svaka cast, ja bih licno voleo tog igraca kod nas, ali...

avatar
JA SAM REVOLT, A TI
Friday, 12.01.2018
13:18

Znam:-D Malopre sam procitao da je mali rekao da zeli samo kod nas da predje ako misle da ga ostave u Srbiji, malo im je pokvario plan:-D