Otkriveno zašto Babović nije igrao mali gradski derbi

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 29.08.2015.
21:22
Izvor: Sportske.net

Zamenik kapitena šampiona Srbije propustio je utakmicu osmog kola Superlige sa OFK Beogradom zbog povrede lože čiji intenzitet još uvek nije poznat.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Jedini srpski predstavnik u Evropi vezao je drugi uzastopni trijumf u Superligi nakon što je kao domaćin savladao ekipu OFK Beograda u okviru 8. kola domaćeg šampionata.

Trener Partizana Zoran Milinković izveo je danas na teren ekipu sa nekoliko prinudnih promena zbog povreda na koje su se požalili standardni prvotimci.

Ivan Bandalovski odmenio je Nemanju Petrovića kraj leve aut linije da bi Milinković video da li Bugarin može da odgovori na zadatke na poziciji levog beka, dok su Valerij Božinov, Fabrisio Dornelas i Stefan Babović ostali van tima zbog povreda.

Povrede Partizanovih stranaca bile su poznata stvar i pre utakmice ali se vicekapiten požalio na bol u loži zbog kojeg ga je Zoran Milinković poštedeo.

Stefan Babović je novinarima na stadionu u Humskoj rekao da je osetio bol u zadnjoj loži da će tek nakon dodatnih pregleda znati koliko je povreda ozbiljna.

Nema sumnje da bi duže odsustvo Stefana Babovića predstavljalo veliki udarac za šampiona posebno ako se ima u vidu da će i Valerij Božinov zbog distorzije zgloba pauzirati mesec dana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vladimir Peric
Saturday, 29.08.2015
22:35

Pa bas nikom ne zelim nista lose,pa ni tebi,al idi iz Partizana ako ga toliko volis jaci bi bili za minimum30%

avatar
Pedja84
Saturday, 29.08.2015
22:11

Nije istina,babinjo je video od Bozinova da stavlja pijavice na nogu pa je on pokusao slicno,stavlja na glavu

avatar
mileta
Saturday, 29.08.2015
21:37

Odsustvo Stefana Babovića na duži period bi za Partizan predstavljao jedan veliki plus.nDok je on na terenu imamo 2 igrača manje.Prvo njega,jer bukvalno igra za protivnika i igrača koji mora da trči i ispravlja njegove greške pa samim tim ne može da radi svoj posao.nNadam se da ce povreda biti teže prirode da ne bi gledali njegove bravure i šestare u derbiju.

avatar
ujka Vanja
Saturday, 29.08.2015
22:16

Ma kakve smo srece osposobice ga dr.Rosic vec za 9 sept.i duel protiv Rada.nNego zasto ga trener toliko forsira?Kao da mu je sin,tast,brat pa da ga toliko gura.

avatar
EDO
Saturday, 29.08.2015
22:16

Hvala Bogu da se neko razume u fudbal..Umesto njega da forsiraju Lukica i cao!