Ovo je bila Stankovićeva ideja i - isplatila mu se!

Autor: Darko Mitrović
subota 07.03.2020.
23:11
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Imao je pravu strategiju.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti


U razgovoru sa novinarima posle meča, šef struke Crvene zvezde Dejan Stanković je otkrio kakvu je ideju imao u pripremi ove utakmice.

''Dobra takmičarska utakmica. Zahvalio bih se Mačvi na gostoprimstvu. Bili su sjajan protivnik. Igrači su dobro ušli u utakmicu, pokazali pravi pristup i zahvaljujući tome smo došli do pobede. Imali smo veliki broj oduzetih lopti, igrali smo direktno i zadovoljan sam zbog toga.

Postojala je ideja da centaršutevima punimo šesnaesterac, jer smo igrali sa dva špica i upravo smo tako i postizali golove'', izjavio je Stanković.

Mačva je sada već u arhivi, a svi u Zvezdi sada se okreću narednom vikendu, utakmici sa Napretkom i proslavi 75. rođendana kluba.

S tim u vezi, Stanković se obratio i navijačima.

''Hvala im što nas prate u stopu i što su naš 12. igrač. Bili su fantastični kao i uvek, i veliko je zadovoljstvo igrati pred našim vernim navijačima. Pozivam sve navijače da dođu u subotu na meč protiv Napretka i da svi zajedno obeležimo 75. rođendan Crvene zvezde'', poručio je Stanković.
-
baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 08.03.2020
13:18

I pored ocigledne sudijske pljacke i otimacine uspeli smo da pregazimo Macvu, Veliko BRAVO Deki majstore.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 08.03.2020
13:13

Deki nastavlja tamo gde je stao Miloje. Nasa dominacija dugo da traje.

avatar
Dorotej
Sunday, 08.03.2020
12:56

Stankoviću Dejane podrška za nove ideje. Ne treba držati glavu u pesak kao noj. Postoje problemi u igri, koje treba rešavati unutar kadra koji je na raspolaganju. Dopalo mi se i da je trener Zvezde sankcionisao slabu igra pojedinaca na derbiju i izvršio korekcije protiv Mačve.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 08.03.2020
00:46

Dali biste malo sutra golove glavom da su vas čuvali, omanji Muhamed nije morao ni da skače da bi dao gol glavom kako su ga čuvali, a visoki Babić morao čak i da se sagne. Fenomenalna strategija.

avatar
Deki.Stankovic.5
Sunday, 08.03.2020
01:39

Tako je kralju,ne postoji utakmica koju nas nisu pustili ili koju nismo namestili kad pobedimo,posebno protiv fenjerasa lige,posto nas Ivica Kralj mnogo voli, rekao je svojima da se sklone u saradnji sa drzavom to je sve organizovano na vecem nivou.Nego kazi mi zasto se ovoliko muce ovi tvoji 'brazilci iz Dohe'?Mora da su ona merenja bila pogresna,dao vam vodja pokvarene aparate,zato vi sad imate problem,jasno je meni.
Nastavi samo da nas pratis,sto rece Piksi,mnogo si nam taličan,a i niko ne voli nasu Zvezdu kao ti,mi jesmo zagrizeni,ali ti si veci nivo. Budi mi dobar kralju i dodji u subotu na proslavu rodjendana,da vidis kako to veliki klubovi rade.Puno pozdrava dragi kralju:)

avatar
Lav
Sunday, 08.03.2020
03:57

Ufff, ti imas sta da komentarises.. Gledaj u svoje dvoriste