Ovo je Đukićev spisak - Gužva na golu i u vezi, ''tanko'' na štoperima!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 12.06.2017.
09:35
Izvor: Sportske.net

Partizan danas počinje pripreme za novu sezonu, a novi trener Miroslav Đukić obelodanio je spisak igrača na koje računa.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Posle dvonedeljnog odmora za većinu igrača, fudbaleri Partizana danas počinju pripreme za novu sezonu u kojoj će braniti duplu krunu, ali i pokušati da se domognu Lige šampiona, ili bar Lige Evrope.

Novi trener Miroslav Đukić je odmah po preuzimanju dužnosti najavio evropski pohod crno-belih, a pred današnje okupljanje obelodanjen je i spisak igrača na koje, za sada, može da računa.

Kao što vidite, uglavnom su tu igrači iz prethodne sezone, kojima su priključeni pojedini fudbaleri iz omladinskog pogona, ili neki koji se u prethodnoj sezoni isu izborili za status prvotimca, poput Veljka Birmančevića, ili Aleksandra Subića na primer, a u iščekivanju novih pojačanja.

Crvenom bojom označeni su igrači koji se danas neće pojaviti na prozivci, jer su ili na produženom odmoru (Leonardo), ili imaju reprezentativnih obaveza (Kosović, Janković, Đurđević, Munir.

Kao što znate, crno-bele je na kraju sezone napustio standardni štoper Nikola Milenković, novi fudbaler Fiorentine, a konkurenciju je za početak pojačao mladi Svetozar Marković, 17-godišnji štoper, koji će uz godinu dana starijeg Strahinju Bošnjaka pokušati da se ozbiljnije nametne, baš kao što je uradio popularni ''Bleki''.

Naravno, na štoperskim pozicijama se tek očekuju mnogo iskusnija pojačanja u narednim danima...

Foto: Sportske.net/Pavle Knežević

spisak

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

23 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Monday, 12.06.2017
20:08

Ovaj spisak ne otkriva mnogo iz dva razloga: 1. Došao je novi trener, drugačiji će zahtevi biti jer forsira drugačiji stil igre i drugačije će se trenirati samim tim će se i igrači drugačije prikazati pa možda neki koji nisu bili u prvom planu pokažu više od dosadašnjih iz standardne postave, 2. spisak se krati pred put u Sloveniju, a verovatno će do tada Partizan dovest nekog igrača. U suštini tek na pripremama u Sloveniji će tim dobiti konture kada se počinje ozbiljniji rad s loptom i na taktičkom planu i tek kada se budemo suprotstavili CSKA i Kopenhagenu znaćemo šta i ko još nedostaje Partizanu da bi ispunio ambicije u Evropi.

avatar
ercov
Monday, 12.06.2017
16:28

Ako pogledamo bolje ovaj spisak i sve pomenute fudbalere kojima Partizan raspolaze onda se sa sigurnoscu ne moze izbeci zabrinutno stanje na nekim kljucnim mestima u timu. Na desnom beku imamo samo Vulicevica dok je Radin prinudna opcija, na levom beku su tri igraca a ni jedan od njih nema kvalitet za evropske kvalifikacije,stoperska linija je svedena na samo dva imena dok su njihove zamene deca bez iskustva i bez jednog odigranog minuta za prvi tim, ofanzivnog veznog za Evropu jos uvek nemamo ali zato na spicu uz Djurdjevica imamo sedam fudbalera dok uz desnu aut liniju imamo tri fudbalera koji ne pripadaju tom mestu jer su iskljucivo veznjaci i prinudno popunjavaju to mesto.nDefinitivno Subic,Marjanovic,A.Stevanovic i Djilas nemaju sta da traze u Partizanu.

avatar
R E V O L T
Monday, 12.06.2017
17:43
avatar
Karavuk Dino
Monday, 12.06.2017
15:19

Kad čitam komentare Partizanovaca kao treba se rešiti Jevtovića kad bi se u fudbalu birao MVP najkorisniji igrač onda bi taj isti Jevtović bio na vrhu ili pri vrhu, jedan od najboljih vodonoša u ligi.Pitanje dopadljivosti je samo lični pogled pojedinca.

avatar
Monday, 12.06.2017
19:55

Koliko je on koristan najbolje se videlo kad ga nije bilo u timu, odnosno kada su igrali u tandemu Everton-Kosović i Radin-Kosović, tada je Partizan gazio protivnika i izgledao kao da ima igrača više u odnosu na utakmicama sa Jevtovićem u timu.

avatar
Monday, 12.06.2017
10:44

Stevanović treba da bude prvi golman,Subića treba prodati,Marjanovića isto,Ilić ne doprinosi igri pa bi trebalo prestati nuditi mu nove ugovore i Stevanovića ili Đuričkovića prodati

avatar
R E V O L T
Monday, 12.06.2017
11:13

Dok ne dodje novi i bolji, svakako Nemanja Stevanovic. Zasto Alena ili Petra? Za ovu trojicu se slazem, zapravo, za cetvoricu sa Nemanjom:-) Inace, Ilic ima ugovor na jos godinu dana tako da to moze samo da se skrati sad kad je vec potpisan i ugovorena saradnja sa Metuzalemom, upali smo u problem.

avatar
R E V O L T
Monday, 12.06.2017
14:43

Djilasa sigurno, ali i Mihajlovica. Stevanovic je daleko bolji po levoj strani, a kad njega prodamo, Kokir stupa na scenu:-D Doduse, nece Alen hteti da bude na klupi, igrao on desno ili levo kad udje, zuljace ga ona mnogo.

avatar
Monday, 12.06.2017
13:59

Pa realno ne treba nam 3 igrača na toj poziciji a i ne sviđaju mi se njih dvojica.Kod Stevanovića mi nedostaje bolji centaršut i pas a kod Đuričkovića brzina.Uz standardnog Jankovića nisu nam potrebna obojica.Možda čak i Đilasa otpisati.

avatar
R E V O L T
Monday, 12.06.2017
09:52

? (N. Stevanovic, Jovicic)- Vulicevic (?- Radin/Cucin), Ostojic (?), ? (Bosnjak), ? (Miletic ili El Munir)- Jankovic (Djurickovic), ? (Kosovic/Nisic/Birmancevic), Everton (Radin/?), Leonardo (A. Stevanovic/Kokir)- ? (Tavamba, Jovanovic), Djurdjevic (Petrov). Treba prodati Kljajica, Cirkovica, jednog levog beka, Jevtovica, Mihajlovica i Vlahovica i dovesti sve te kod kojih stoji upitnik:-D Pet za prvi tim, tri za drugi. Naravno, pod uslovom da svi nosioci ostanu.

avatar
Ivan Radovanović
Monday, 12.06.2017
10:15

1, Стевановић n2, Вулићевићn5, Ћирковић n6, Остојић n3, Субић / Милетић n4, Евертон / Косовић n8, Јевтовић n7. Јанковић n10. Лео / Нецаn9. Ђука n11. Тавамба / Ђ. Јовановић nУз још једног штопеара који би се мењао са Ћирковићем, једном 10-ком али правом и евентуално нападачем ако оде Ђука

avatar
Ivan Radovanović
Tuesday, 13.06.2017
19:11

Е моји ви, који фудбал ви гледате ? Ја немам речи, кажеш у дербију се средина распала, само та реченица показује колико знаш фудбал, па у свим дербијима, а посебно у том је Јевта појео Кангу, овај се није видео, 4 пута није пипнуо лопту за 90 минута

avatar
Monday, 12.06.2017
20:00

To koliko je Jevtović i Kosović slažu videli smo u finalu kupa gde je sredina terena bila raspadnuta, gora kombinacija je samo Jevtović-Ilić. Jevtovićem je najgori zadnji vezni još od Raće Petrovića jer ni jedan ni drugi ne znaju ono što treba da znaju, a najbolje koje smo imali u poslednjih 10 godina su: 1.Žuka, 2.Everton, 3.Kamara i 4.Radin. Još ti Everton ne treba protiv ekipa koje se brane nego ti treba Jevtović? Prvo, Everton je ofanzivno jači od Jevtovića, a tek defanzivno da ne pričamo. Sigurno neće Jevtović da ti sprečava kontranapade nego Everton.

avatar
R E V O L T
Monday, 12.06.2017
19:20
avatar
Ivan Radovanović
Monday, 12.06.2017
17:03

Јевтовић мора да игра, убедљиво најбољи задњи везни од кад је Раћа отишао, а Евертон нам не треба против екипа које ће се само бранити, а Кића је показао да израста у опасног играча, а још је плус што се он и Јевта одлично слажу

avatar
R E V O L T
Monday, 12.06.2017
10:31

Everton ti nije siguran u prvom timu? :-D Kakav crni Cirkovic i Jevtovic, nemoj zezati, to ni za klupu nije. Golman, stoper, levi bek, 10-ka i jedan napadac, a pod obavezno golman, stoper i desetka...

avatar
R E V O L T
Monday, 12.06.2017
09:47

Konacno da neko ovako predstavi tim:-D Nece valjda Fantom i dalje da igra, on moze samo rezerva Evertonu da bude!

avatar
Tomić: Lažna legenda
Monday, 12.06.2017
11:17

Šta radi Đilas tu?

avatar
R E V O L T
Monday, 12.06.2017
12:48

Kako to mislis? Jos uvek ima ugovor.

avatar
Anderton
Monday, 12.06.2017
11:41

Kaže Anđus da je Jevtović bolji od Donalda, nemoj tako...:P