Ovo je Miloševićev plan, evo zašto će Partizan na proleće biti još jači!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 15.12.2019.
16:10
Izvor: Sportske.net

Ako sve bude kako se očekuje, Milošević će tek da ''skocka'' ekipu po svojoj želji.

Screenshot/YouTube/ FK Partizan Beograd
Screenshot/YouTube/ FK Partizan Beograd

Povezane vesti

Partizan je danas uspešno odradio posao i u Surdulici, savladali su crno-beli domaću ekipu Radnika sa 2:1 i zimu će provesti na drugom mestu na tabeli.

Posle meča, trener Partizana Savo Milošević je izrazio zadovoljstvo onim što je njegova ekipa pokazala u većem delu ove polusezone.

''Zadovoljni smo kako smo zavrsili ovu sezonu. Ne mozda rezultatski kako bi navijači očekivali, ali smo  postali ekipa koja igra prepoznatljiv fudbal, koja je stvorila mlade igrače koji su postali konkurentni na evro-sceni i pokazali smo u Ligi Evrope da znamo da se dobro nosimo sa ozbiljnim protivnicima'', istakao je Milošević.

Sada za crno-bele sledi zasluženi odmor, a od 10. januara počinju pripreme za drugi deo sezone.

Govoreći na tu temu, Milošević je istakao i da će tokom zime pojedini igrači odraditi kompletne pripreme sa ekipom, što letos nije bio slučaj.

''Pred nama je period odmora, ali i rada kako  bi se sastavio tim koji će biti baza za ono što želimo u junu.

Suma je potpisao novi ugovor, Natho i Sadik će proći pripreme, vraća se i Lazar Marković, tako da nas očekuje ozbiljan rad tokom priprema. 

Sastajemo se 10. januara, a već 13. putujemo za Antaliju gde ćemo ostati dve nedelje. Vraćamo se za Beograd, pa potom posle tri dana odlazimo za Katar'', zaključio je šef stručnog štaba Partizana Savo Milošević.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Monday, 16.12.2019
20:07

Nemanja Tomić je poslednji put za reprezentaciju igrao desnog beka. Kad bi prošao pripreme, verovatno bi bio interesantan za tu poziciju. Lutovac se baš pokazao. Veoma siguran u odbrani, dovoljno oštar, a u napadu probojan sa najčešće - fenomenalnim centaršutom. To smatram najbolnijom tačkom što se tiče igračkog kadra. Golmani? Stojković imao trenutke dekoncentracije, valjda će se vratiti. Kljajić i Stevanović možda previše dvojica kao alternative, ali, obojica su dobri golmani, Stevanović bolji na liniji, Kljajić bolji taktički i u postavljanju.

Razočarali su me golovi koje je Kljajić primio na poslednje dve utakmice, iako sam ga smatrao (i smatram) prvom alternativom i veoma dobrim. Prvi, kad ga je lopta prelobovala, zato što je čekao da dođe do njega da bi shvatio da je previsoka, umesto da je išao korak dva nazad i mirno je prebacio preko prečke, a drugi zato što (kao i mnogi naši golmani, često i Stojković) pogrešno brani šut iz skoro mrtvog ugla, pa umesto da stoji, čeka, a onda refleksno reaguje rukama i nogama, on naskače, a svaki dobar napadač momenat kad krene u naskok - iskoristi da mu plasira pored ili kroz noge, jer u naskoku, kao i u padanju, i skoku, na te lopte ne može da reaguje: IZ MRTVOG UGLA, IZAĐEŠ 2m DA SKRATIŠ UGAO, STANEŠ I ČEKAŠ ŠUT, A ONAJ KOJI GA PRATI (STOPER, BEK), TREBA DA BLOKIRA SAMO CENTARŠUT ILI DODAVANJE PREMA SREDINI I DA DOZVOLI ŠUT, TAKO ĆEMO PRIMITI 3x MANJE GOLOVA, OD OVOG GLUPOG NAČINA ODBRANE (jako je teško golmanu koji mirno čeka šut, sa tako skraćenim uglom - dati gol iz šuta, jako teško, obratite pažnju na to).

Skoro sve druge pozicije su čak i prepunjene i verovatno se s nekim treba pozdraviti, a eventualno dovesti samo nekog supertalentovanog (a takvih imamo i u svojoj školi, u Teleoptiku i na pozajmicama). Podsetiću: Radmanovac, Cucin, Ćorović, Cvetojević, Balaž, Momčilović, Đorđević, Simun, Janković, Stanojlović, Arambašić... a već su u i pri timu L. Pavlović, Stevanović, Lakčević, Šehović...

avatar
Tas123
Sunday, 15.12.2019
19:23

Lutovac da se prekomanduje na desnom beku, dovesti Rockova ili Ilica (Stojkovic i Kljajic su visak) pored Rajkovica jos 1-2 stopera (za startnih 11, a Vujacic i Dinga nisu za nas, Ostojic je vec u ozbiljnim godinama) Docic kao zamena za Zdjelara ( Scekic na prodaju) i eventualno Petkovic za rotaciju napred.
Ostale poput Smiljanica, Ivanovica... Itd mogu da idu kao slobodni igraci.

avatar
Nikola Mitrovic_fb
Sunday, 15.12.2019
17:42

Potrebno je Jos pojacanja, tesko da ces sa ovakvim igracima napraviti dobar Partizan! Napadac, desni bek Stoper pod hitno, a Tosicu bi se mogli zahvaliti sto je odigro odigro je, nije vise za Partizan