Ovo je NAJJAČI tim Partizana? Bordo će večeras, uz TV prenos, pokazati koliko crno-beli mogu u novoj sezoni!

Autor: Darko Mitrović
sreda 10.07.2019.
12:57
Izvor: Sportske.net, telegraf.rs

Gde su pojačanja?

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana večeras od 18 časova imaju treću, ali ubedljivo najjaču proveru na pripremama u Sloveniji.

Crno-beli su od dolaska na Pohorje najpre napunili mrežu nejakim Beltincima (6:0), onda su pokazali slabosti u porazu od Olimpije (0:1), a večeras se očekuje da Miloševićev tim ostavi najbolji utisak protiv najkvalitetnijeg rivala.

Postavlja se, naravno, pitanje u kom sastavu će crno-beli nastupiti večeras, a kako prenosi ''Telegraf'' sa lica mesta, izgleda da će to biti uglavnom prošlosezonski tim, bez Rikarda, čije će mesto večeras zauzeti novajlija iz Rome Umar Sadik.

Stojković
Miletić, Ostojić (Dinga), S. Pavlović, Urošević
Zdjelar, Šćekić
Tošić, Suma, Ivanović
Sadik

Podsetimo, Partizan je ovog leta angažovao i Dominika Dingu, Igora Vujačića, Perišu Pešukića i Rajka Brežančića, ali deluje da će oni za sada ipak biti u drugom planu, osim eventualno Dominika Dinge, koji bi mogao i večeras da počne utakmicu s obzirom da je Ostojić imao problema sa lakšom povredom zbog koje ga nije bilo ni protiv Olimpije.

Od Brežančića se u perspektivi očekuje da se ustali na poziciji levog beka, iako su prve prognoze bile da će prvi Miloševićev izbor biti mladi Zlatan Šehović, ali s obzirom da je Brežančić tek pre četiri dana zvanično postao član Partizana i da prošle sezone nije mnogo igrao, trebaće mu vremena da dostigne pravu formu.

Do tada, u prvi plan je opet izbio Slobodan Urošević, koji se i protiv Bordoa očekuje među starterima.

Dodajmo još da je TV prenos najavljen na TV Partizan, gde ćemo videti koliko su crno-beli u ovom trenutku spremni za početak nove sezone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
neme
Wednesday, 10.07.2019
18:42

ovde jos samo vulicevic fali pa da spektakl bude potpun,klinci pomesani sa igracima kojima je SLS i otac i majka i ni metar vise.

avatar
k.na.bicikli
Wednesday, 10.07.2019
17:33

Zirondinci nisu celu noc spavali zbog Ostojica..

avatar
svojnasvome
Wednesday, 10.07.2019
15:49

Gde je sad ono debelo cudo pedersko od profesora sa pricom koju guta saka politicjih protuva.....gde je tim, gde pojacanja....sram vas bilo, najgori ste kao uprava plus olos kao ljudi....fuj bre dok ste tu ne zanima me dolazak na stadion, bagro poslednja

avatar
paok
Wednesday, 10.07.2019
15:27

Dobro pitanje u vezi pojacanja. Tesko da ce ih biti na vreme a pitanje je i kasnije. Ja ne racunam igrace koji dodju a ne prave razliku u pojacanja. Posle ce nam svi biti krivi kad ostanemo bez titule u Avgustu ili eventualno u Septembru. Ovaj tim je jos slabiji od onoga od prosle godine.

avatar
footballmagic
Wednesday, 10.07.2019
14:56

Najjači tim u ovom trenutku je: Stojković - Miletić, Ostojić, Pavlović, Šehović - Zdjelar, Šćekić - Tošić, Suma (Zakarić) - Gomeš, Sadik (Nikolić)

avatar
REVOLT OF MILAN
Wednesday, 10.07.2019
14:33

Izem ti postavu u kojoj se nalaze Ostojic, Urosevic i Scekic i za koju moze da se tvrdi da je najbolja moguca. Ovde bih promenio vise od pola tima, a pitanje je da li ce doci vise od 2-3 pojacanja. Danas je navodno bio rok Hahaha

avatar
REVOLT OF MILAN
Wednesday, 10.07.2019
14:06

Hulk, (nas) Karvahal i Scepan Scekic.

avatar
Peca Partizan
Wednesday, 10.07.2019
13:54

zdjelar scekic ivanovic tosic napolje