Ovo je Partizanov plan priprema!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 19.12.2016.
23:19
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Sve je poznato, još samo da se igrački kadar kompletira tokom aktuelne pauze...

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Kao što je sportski direktor Partizana Ivica Iliev već potvrdio tokom dana, najvažniji deo posla po pitanju igračkog kadra već je obavljen, s obzirom na dogovor sa Leonardom i Evertonom o ostanku u Humskoj.

Ranije je angažovan snažni napadač Leandre Tavamba, a do kraja zimske pijace biće angažovan i još jedan štoper, čime bi trebalo da bude stavljena tačka na pojačanja.

Idealno bi bilo da se taj posao okonča do početka zimskih priprema, kako bi trener Marko Nikolić imao potpuno jasnu sliku na koje igrače će računati tokom prolećnog dela sezone, odlučujućeg u borbi za titulu.

Što se priprema tiče, plan je napravljen, Ivica Iliev je u izjavi ''Novostima'' potvrdio da će se crno-beli od 19. do 25. januara pripremati u Portorožu, potom sledi četvorodnevni boravak u Beogradu, a završni deo priprema biće obavljen na Kipru, u Limasolu, od 29. januara do 12. februara.

Crno-beli će tokom priprema odigrati i sedam kontrolnih utakmicama na kojima će se ''brusiti'' forma za proleće.




Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tuesday, 20.12.2016
00:28

pre 2 satanpre 10 satinProlecni deo: Stevanovic, Jovicic, Trnic/Popovic- ???, Vulicevic/Cucin, ???, Ostojic, Milenkovic, Bosnjak, Miletic, Bogosavac- Stevanovic, Djurickovic/ Jankovic, ???, Marjanovic/Nisic, Everton, Radin, Leonardo, Damnjanovic- Tavamba, Mihajlovic, Djurdjevic, Vlahovic, Jovanovic. 25 plus 3-4 klinca...

avatar
Tuesday, 20.12.2016
00:27

Dok neko ne stavi zarez; Cucin i Marjanovic mogu i da budu ta podrska (nadam se da se na Ilica i Kosovica vise uopste ne racuna iako se bojim da bas i NIJE tako, a Nisic i Birma, Nisic i Birma su IPAK jos uvek veoma mladi i neiskusni za ovaj rang takmicenja. druga bi prica bila da smo mi vodeci na tabeli), odnosno ta alternativa i prelazno resenje, ali oni nece doneti titulu, a mi nismo Vozdovac i ne mozemo OPET da se kockamo...