Ovo je pravi razlog zašto Kanga nije otputovao na Maltu!

Autor: Darko Mitrović
sreda 05.07.2017.
20:59
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Već od petka biće ''stanje redovno'' kada je Gabonac u pitanju.

BETAPHOTO/MILOS MISKOV/MO
BETAPHOTO/MILOS MISKOV/MO

Povezane vesti

Navijače Crvene zvezde jutros je iznenadila informacija da Gelora Kange nema na spisku igrača za put na Maltu, na revanš meč prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv domaće Florijane.

Ipak, po dolasku Zvezdine ekspedicije na odredište, šef stručnog štaba crveno-belih Vladan Milojević otkrio je pravi razlog Kanginog izostanka.

''Kanga se kasnije priključio, još nije spreman, ujedno postao je i otac, pa smo mu izašli u susret da bude sa suprugom i ćerkom u Parizu. Vraća se u petak'', istakao je Milojević, a prenose ''Novosti''.

On u revanšu neće moći da računa ni na Mičela Donalda, koji je u pregovorima oko prelaska u turski Genčlerbirligi. To ga, ipak, ne brine.

''Poštujem pravila, postoje igrači koji mogu da odu iz kluba i onaj ko zameni Donalda sigurno će opravdati poverenje'', izjavio je Milojević.

Kada je sama utakmica u pitanju, Zvezdin šef struke uverava da će njegov tim igrati kao da je u prvom meču rezultat bio 0:0.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MarkoSi
Thursday, 06.07.2017
06:58

Stanje redovno podrazumeva carinjenje lopte,tuču sa protivničkim igračim na poluvremenu,po završetku utkmicre,kao i sa saigračima na treningu,skidanje dresa i virenje iz Evertonovog dzepa. Marš iz Zvezde!!!