Ovo je trebalo ''Bambiju''!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 04.04.2019.
11:44
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Hoće li tako nastaviti i u plej-ofu?

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Posle sumornog početka proleća i četiri poraza u nizu u domaćem šampionatu, Partizan je juče konačno uspeo da obraduje svoje navijače i posle preokreta na svom terenu savlada ekipu Čukaričkog sa 3:2.

Junak pobede i preokreta bio je dvostruki strelac Zoran Tošić, koji je tokom čitavog meča bio najagilniji u Partzanovim redovima i nagovestio da posle duže pauze konačno ulazi u nekadašnju formu.

''Mislim  da smo ušli sa više koncentracije i želje nego u predhodnim mečevima i brzo smo postigli prvi gol. Potom je usledio njihov gol koji nas je malo iznenadio i do poluvremena kao da smo bili u šoku i nismo mogli da se trgnemo.

Pozitivno je to što smo  od početka  drugog poluvremena i čak i posle njihovog drugog gola bili mirni i igrali fudbal kakav treba da igramo i verovali u pobedu. Zato smo i na kraju nagrađeni'', izjavio je Tošić.

''Prvi gol je došao posle lepog udarca. Istina da je lopta zakačila igrača u zidu, ali svakako sam je video u mreži, jer je imala dobru putanju. Za drugi  gol sam ispratio lepu akciju Saše Ilića i Đoleta Ivanovića u Sašinom stilu, koji je dao bezbroj ovakvih golova i zatresao mrežu'', dodao je popularni ''Bambi''.

Veliki doprinos trijumfu dao je i kapiten Saša Ilić, koji ni u 42. godini još nije dočekao svog pravog naslednika u Partizanu, kada je kreativnost u pitanju.

''Jako sam srećan zbog golova. Ovo mi je jako trebalo. Imao sam nesrećan period iza sebe, povredu, pa ne baš sjajne partije i kontinuitet, ali se nadam će i ekipi i meni krenuti posle ove pobede.

Saša je fenomenalan, neverovatno da u 42. godini pruža toliko i znači za ekipu, to je stvarno nešto dragoceno.

U poslednje vreme stariji igrači nisu dobijali toliko šansi da igraju, ali smo pokazali da i mi itekako imamo još  mnogo toga da pokažemo  i da su godine kao što se kaže, samo broj'', zaključio je Tošić.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
djordja
Thursday, 04.04.2019
21:07

zalosno, da ne moze gore...Sasa i Babi, bolje da nas nema

avatar
Thursday, 04.04.2019
12:58

Дај људи какав Саша Илић човек има 42 год.зар на њему да градимо игру за будућност.Прво и најважније да се назире ове незналице на челу са Вучелићем па да се прави тим и стручни штаб сада смо на нивоу друголигаша.Ова мртва Војводина има да нам да три комада.То не може да се купи јер им требају бодови за плеј од.Најурити ову гамад од управе милом или силом.

avatar
Gogi-11
Thursday, 04.04.2019
11:59

Pa obicno kad ne bude faul a svira vam vi dajete golove tako je bilo u cacku tako sada protiv cuke....dobili ste jos jedno pojacanje neznam zasti vam nije igrao do sada Šegrt uz angelovskog strasan tandem

avatar
Fikan
Thursday, 04.04.2019
12:33

I vi ste juce dobili pojacanje.Pavkov dao gol iz ofsajda

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Friday, 05.04.2019
22:54

Izgleda da onaj vas idol Pantic ne zna sta je ofsajd.

avatar
NemanjaVidic No1.
Friday, 05.04.2019
11:30

Nigde ofsajda,imas analizu,plaki

avatar
Gogi-11
Thursday, 04.04.2019
19:29

Kako se bese ono racuna ruka dali ga je pogodila lopta ili je on posao rukom ka lopti... neznam po kojim pravilima vi racunate... obicno koja vam u datomntrenutku vise odgovaraju... tako ste za ponisten gol u derbiju nasli opravdanje kako vam,sudija nije sudio aut... itd

avatar
Gogi-11
Thursday, 04.04.2019
19:22

Jeste al samo za vase oci za vas je i u derbiju bio čist ofsajd... a sto nam pojacanje ne svira cist penal nad Stojkovicem?

avatar
Deki.Stankovic.5
Thursday, 04.04.2019
15:45

Jesmo,inace ne bi smo pobedili posto smo imali samo 19 suteva od toga 13 u okvir gola realan rezultat je trebao biti 2:6, no dobro.Kad si vec 'posten' sto ne pises i za druge sumnjive situacije gde smo mi osteceni???

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Thursday, 04.04.2019
14:46

Stvarno nevidjeno sta nima sudije sve ne sviraju. Na silu ih se gura da budu treci da ne bi ostali bez Evrope.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Thursday, 04.04.2019
14:25

I posle igranja rukom.