Ožegović junak, evo ko plaća večeru

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 26.10.2017.
09:51
Izvor: Sportske.net

Junak jučerašnje pobede koju je Partizan ostvario u Zemunu poručio je da bi taj meč mogao da bude prekretnica sezone i otkrio ko je obećao večeru i zbog čega.

Epa/Andrej Cukic
Epa/Andrej Cukic

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana upisali su desetu prvenstvenu pobedu u tekućoj sezoni, pošto su juče u odloženom susretu 9. kola Super lige savladali ekipu Zemuna.

Tim Miroslava Đukića zakomplikovao je sebi život autogolom u završnici prvog dela igre, pa je Ognjen Ožegović morao da vadi vrelo kestenje iz vatre.

"Zemun je čvrsta i organizovana ekipa, koja igra jako dobro na svom terenu. Vidi se disciplina u igri, koju smo na našu sreću uspeli da razbijemo", kaže Ožegović.

Upravo je napadač Partizana bio taj koji je ulaskom sa klupe promenio mnogo toga na terenu pa je na kraju bio najzaslužniji što su crno-beli slavili.

"Izdigli smo se zadnjih pola sata i pokazali da smo velika ekipa sa karakterom. Daće Bog da ovako nastavimo sa pobedama, kako u prvenstvu, tako i u Evropi", dodao je Ožegović.

Štoper Partizana Milan Mitrović postigao je oba gola u prvom poluvremenu, a problem je nastao posle drugog, jer je loptu smestio u sopstvenu mrežu.

"Mitar je odličan momak i imao je najbolju nameru da izbije loptu u gol aut. Dešava se svima. Nema tu mnogo priče, moramo posle takvih stvari da se konsolidujemo i nastavimo dalje, što je i bilo", istakao je Ožegović.

Napadač crno-belih ušao je na teren u drugom delu, a pobedi je doprineo golom i iznuđenim penalom. Utakmica u Gornjoj Varoši mogla bi da bude prekretnica u sezoni, smatra Ožegović.

"Presrećan sam zbog pobede i pre svega što se držimo zajedno do kraja, kao jedan. Mislim da će ovo biti prekretnica u našoj igri i formi i da ćemo ići samo na gore", dodao je napadač Partizana.

Ovo je bio drugi put u kratkom vremenskom periodu da Ognjen Ožegović dobrim potezom uspeva da iznudi penal, a oba puta je to iskoristio Marko Jevtović.

"Mare je obećao večeru za ove penale, videćemo da li će ispoštovati", uz osmeh je zaključio razgovor Ognjen Ožegović.

Partizan se posle četrnaest odigranih kola nalazi na drugom mestu superligaške tabele sa 33 boda, što je četiri manje od vodeće Crvene zvezde.

Poslednji meč u prvom krugu ligaškog dela takmičenja crno-beli igraju u nedelju protiv ekipe Borca u Čačku.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nesa 77
Thursday, 26.10.2017
10:46

I dalje nema igre,nema koncepta ili bunarenje ili mucenje lopte a sve to prolazi do prvog ozbiljnijeg protivnika..U ovom momku ima stofa,steta sto nema ko da prati..Partizan do kraja sveta👊