Pantić bira, potpis ili klupa!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 15.01.2015.
23:01
Izvor: Sportske.net

Jedan od najtalentovanijih mladih igrača u našoj zemlji Danilo Pantić našao se pred ultimatumom koji su mu postavili čelnici Partizana kako bi ga privoleli potpisu novog ugovora.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Omladinski reprezentativac Srbije Danilo Pantić (18) još uvek nije potpisao produžetak ugovora sa Partizanom iako je klub najavljivao da će to biti prioritet u narednom periodu.

Objektivan problem napravila je promena upravljačke strukture u klubu ali novoimenovani rukovodioci još uvek nisu uspeli da privole talentovanog vezistu da stavi potpis na produžetak saradnje.

Momak koji je vrlo rano priključen prvom timu našao se u problemu u trenutku kada je trebalo da potpiše profesionalni ugovor pošto je tu odluku prolongirao dobrih šest meseci zbog čega se je odstranjen iz tima.

Početkom decembra 2013. godine Pantić je potpisao ugovor na samo godinu i po dana zbog čega čelnici Partizana sada zahtevaju da produži ugovor ili da se pomiri sa neigranjem.

"Pregovori su intenzivirani, a tokom sledeće nedelje bi trebalo da znamo na čemu smo. Danilov izbor je jednostavan. Ili će produžiti ugovor ili neće igrati, pri čemu bi se ta klupska pauza mogla odraziti i na njegov status u reprezentaciji" jasan je bio potpredsednik kluba Milorad Vučelić.

Omladinski reprezentativac Srbije izjavio je početkom decembra prethodne godine da sigurno neće rizikovati suspenziju jer nije spreman da napravi novi korak unazad u karijeri što znači da bi potpis na produžetak saradnje trebalo da padne do polaska na pripreme u Antaliji.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nikola Nikola
Friday, 16.01.2015
00:06

Pantići, ugledajte se malo na Živkoviće.

avatar
baldekeita
Friday, 16.01.2015
01:28

Nisu ni Zivkovici lose prosli,25% od transfera ide direktno njima u dzep!

avatar
Nikola Nikola
Friday, 16.01.2015
15:23

To nije tačno. Možda ide menadžeru, njima sigurno ne, jer nema pravnih osnova za takav ugovor, kakav si ti naveo. Ako je dogovor već pao, sa menadžerskom agencijom, kako se pisalo, onda je moguće da su iz mulja izvukli 25%, regularan transfer to nikako nije mogao da izvuče.