Partizan 2020/21 - Osam zauzetih pozicija, trojica se traže!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 09.05.2020.
22:28
Izvor: Sportske.net

Crno-beli žele da održe veliki broj igrača na okupu.

Miroslav Todorovic/Partizan.rs
Miroslav Todorovic/Partizan.rs

Povezane vesti

Kako će izgledati ekipa Partizana nakon ove sezone?

Neizvesnost je sve manja, kako se sezona bliži kraju. Poznato je da će veliki broj igrača ostati u klubu, a da se najviše traži štoper.

Pavlović odlazi u Monako što je odavno rešeno, ali neće definitivno biti jedini iz startne postave koji će otići na kraju sezone.

Očekuje se to i od napadača Umara Sadika, a verujemo da će biti zanimljivih ponuda za Sejdubu Sumu koje crno-beli neće moći tek tako da odbiju.

Dakle, tri pozicije u timu bi mogle da budu primarne - štoper, napadač i ofanzivni vezni. Možda je pozicija ofanzivnog veznog najmanje potrebna od tri pomenute imajući u vidu da Natho može da odgovori zahtevima na tom mestu.

Radi se na ostanku Zdjelara i Miletića, Ostojić je već potpisao ugovor, Natho i Asano su sigurni, baš kao i Lazar Marković. Urošević je takođe kod Miloševića standardan na levom beku i mogao bi da bude starter i naredne sezone.

Baner live stream

Stojković je imao nešto nesigurniju sezonu, ali će skoro sigurno biti u timu i naredne sezone. "Novosti" pišu da i Stevanović ostaje skoro sigurno sledeće sezone.

Ovako bi moglo biti sledeće sezone u crno-belom:

Partizan
screenshot: Lineupbuilder.com

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Osijek 51
Sunday, 10.05.2020
20:58

U prevodu MUCENJE SE NASTAVLJA

avatar
Igor K.
Sunday, 10.05.2020
11:04

Kako se namestilo, prilično je lak posao za upravu da iskoristi situaciju i vrne naše kojima ističe ugovor ili dobijaju odrešene ruke. Tu prvenstveno mislim na Sulejmanija, Fejsu, Raću i nekadašnju kidalicu po desnom boku iz Mladosti Lučani - Sašu Jovanovića. Sredina znači nije problem. Za napad je malo drugačija priča. Ja bih čekao da vidim šta će da se desi sa Đurđevićem. Ko zna, možda ga liferuju. Sa druge strane Lukić iz TSC nije klasičan napadač, više je polušpic i naše je dete, značio bi nam. Mali Petković iz Javora ima i mentalni i fizički kapacitet da postane ubica. Ko ga je gledao, zna o čemu pričam. Naći dobrog štopera je umetnost. Ja za Maraša ne bih žalio para i čekao bih da vidim šta će se desiti po isteku pozajmnice u Almeriji. Naš najveći problem su bekovi. Desni rezervni i levi standardni. Aranđel Stojković iz Voše je odličan desni bek. Žao mi je što ću ovo da kažem al za klasu bolji od Ćelavog. Ako bi ga uzeli, Ćela bi mogao na štopera. Levog beka ni od korova. Bogosavac ima neki kvalitet al mi se čini da uopšte ne napreduje godinama. E tu tražiti stranca. Ako neko iz kluba bude čitao ovo, evo jedan mali savet: Đole Ivanović ima sve predispozicije za ekstra klasu na desnom beku, reprezentativac da bude. Mislite o tome i aj uzdravlje!

avatar
Terapeut
Sunday, 10.05.2020
10:26

Zar nije krajnje vreme da u vatru gurnu malog Stevanovića, ne samo zbog kluba - nego i zbog reprezentacije, afirmacije i kvaliteta, koje to dete ima?

avatar
deki trbic
Sunday, 10.05.2020
10:13

pa tu je Uros Vites ,imamo centralnog beka....samo bi ja tu izbacio Ostojica...mator je xD

avatar
Колатерална Штета
Sunday, 10.05.2020
09:59

Mislim da će se tražiti 2 nova štopera, a da Sadik i Suma ostaju, mada bi ja tražio backup opciju za desnog beka, ukoliko se ne pruži prilika Cucinu ili Radmanovicu (više bih voleo da se proba sa Radmanovicem). Svakako bih voleo da se napravi rokada na golu, ili Stevanovic da bude prvi golman ili da se dovede Ilić

avatar
DVA HRAMA
Monday, 11.05.2020
23:21
avatar
Колатерална Штета
Thursday, 14.05.2020
23:10

da, slučajno sam napisao Radmanovic, tj verovatno autocorrect na fonu

avatar
DVA HRAMA
Saturday, 09.05.2020
22:37

Golman, cela odbrana ili bar trojica, desno krilo (MS) i spic. Natko i Zdjelar rokada. Sta fali Sumi na AMC?