Crno-beli moraju bolje - "Petarda" u Partizanovoj mreži!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 21.01.2021.
14:46
Izvor: Sportske.net

Crno-beli doživeli ubedljiv poraz u Beleku.

Miroslav Todorović/Partizan.rs
Miroslav Todorović/Partizan.rs

Povezane vesti

Ekipa Partizana je poražena na svom drugom meču u Beleku na terenu hotela "Belis", a ovoga puta bolji rival je bio Rubin iz Kazanja. 

Ekipa koju sa klupe predvodi Leonid Slutski je slavila sa ubedljivih 5:2 (3:0). 

Ne možemo reći da je Partizan pružio dobru partiju, naprotiv, ekipa iz Rusije je bila bolji rival, osim u jednom periodu drugog poluvremena. 

Prvi gol smo videli u 11. minutu kada je Makarov postigao gol sa ivice kaznenog prostora, lopta je od stative ušla u gol. 

Nastavili su igrači Rubina sa napadima. 

Jevtić je šutirao sa oko 25 metara, Nemanja Stevanović je samo ispratio ovu loptu koja je od prečke otišla preko gola. 

Despotović je uspeo da oduzme jednu loptu u 21. minutu i da začne napad Rubina, na kraju Darko Jevtić pogađa za velikih 2:0. 

Nakon greške Nemanje Stevanovića ekipa Rubina je povela sa 3:0, Despotović je asistirao Kvaratskelija je bio strelac za 3:0.

Najbolju šansu za Partizan u prvih 45 minuta propustio je Štulić nakon odličnog centaršuta Jojića, ali nije uspeo da pogodi gol glavom. Možda i najagilniji u redovima Partizana u prvom poluvremenu bio je Lazar Marković, i on je imao jednu šansu sredinom prvog dela igre. 

U nastavku Stanojević je ostavio sve igrače do 60. minuta, a crno-beli su krenuli veoma jako od starta i uspeli da stignu do zasluženog gola, Zotov je napravio faul, a kao i uvek do sad, Natho je bio strelac iz kaznenog udarca. 

Malo je falilo da bude u 2:3, zapravo, Partizan je postigao gol, ali je sudija podigao zastavicu. Kamere nisu otkrile da li se radilo o ofsajdu ili ne. Malo kasnije, u 60. minutu novi gol Rubina, Kiril Kosarev se nameštao, bilo je i više očigledno šta mu je namera, da uđe ka sredini i da šutira sa ivice kaznenog prostora, a to je učinio na fantastičan način da Stevanović nije mogao ništa. 

Stanojević je potom zamenio skoro sve igrače. 

U 74. minutu 2:4, odlično je mladi Lazar Pavlović prošao, bio je oboren u kaznenom prostoru, a Sejduba Suma je pristupio izvođenju kaznenog udarca i to veoma uspešno. 

Očekivali su mnogi da će Partizan pokušati da stigne makar do još jednog gola, ali desilo se suprotno, Rubin je uspeo da povede sa 2:5. 

Penal za Rubin, Ignjatjev je preuzeo odgovornost i pogodio za konačnih 2:5. 

Beleg, teren hotela "Belis"

bez gledalaca

Partizan - Rubin 2:5

PARTIZAN: N.Stevanović, S.Marković, Vujačić, Banjak, Brežančić, Šćekić, Jojić, Natho, Asano, L.Marković, Štulić.

IGRALI SU JOŠ: Ostojić, Lutovac, Živković, Pavlović, Zdjelar, Suma, Jović, Bajbek, Holender.

RUBIN: Medvedev, Starfelt, Uremović, Zotov, Samošnikov, Jevtić, Šatov, Kvaratškelija, Makarov, Abildgard, Despotović.

IGRALI SU JOŠ: Begić, Surikov, Gricenko, Kostjukov, Saito, Ignjatiev, Kosarev, Klimov

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DRUG OSTOJA
Thursday, 21.01.2021
17:51

Užas šta su uradili od aplikacije.

avatar
magister
Thursday, 21.01.2021
15:04

Zbog čega li je od odličnog koncepta komentarisanja sa pregledom svojih komentara sa sviđanjima i nesviđanjima - došlo do ovog konfuznog u kome se svaki put ponovo ulogujem i gde su mi ostali samo komentari iz 2015.? Ovu utakmicu nisam gledao, niti ću, već i sam rezultat je dovoljno razočaravajući. Napisao sam da smo i na prošloj utakmici u mnogim delovima igre delovali kao da smo izveli juniore protiv odraslih. Plašim se da se nastavlja tendencija - ne umemo protiv bunkera, tad igramo bezidejno i kružimo *trči maca oko tebe*, ali smo još gori protiv agresivnog protivnika, protiv koga s velikom teškoćom prelazimo centar. Šta očekujemo, da nam se protivnici sklanjaju i klanjaju? +