Partizan - Ako se ovo desi, niko srećniji od Ilieva neće biti!

Autor: Darko Mitrović
utorak 10.07.2018.
11:30
Izvor: Sportske.net, telegraf.rs

Još ima nade...

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Tokom sinoćnje promocije novih dresova Partizana, sportski direktor crno-belih Ivica Iliev govorio je za ''Telegraf'' i na tu temu, ali i u vezi aktuelnog prelznog roka.

Baš kao i veliki broj navijača crno-belih, i Iliev je zadovoljan izgledom novih dresova.

''Raduje me da su sve lepši. Ja se sećam svog početka, bili su i tada ''Najk' dresovi. Bila je logična saradnja sa njima, za sada je to veoma uspešno. U protekle dve godine od moguća četiri trofeja osvojili smo tri, napravili istorijski rezultat u Evropi i nadam se da će se saradnja tako i nastaviti'', izjavio je Iliev.

Za to vreme, Leandre Tavamba se polako oprašta od Partizana, odlazi u Saudijsku Arabiju, ali Iliev oprezno ističe da još ije sve gotovo.

''Mogu da kažem da još zvanično nije završeno, ali velike su šanse. Svakog trenutka dolaze ponude za naše igrače, ekipa koja se interesuje za Tavambu je bila izuzetno ambiciozna. Pokazali su želju da potpišu ugovor i videćemo kako će se to završiti'', istakao je Iliev.

Do kraja prelaznog roka očekuje možda još jednu ili dve promene u ekipi, ali svestan je da u avgustu može doći i do nekih neočekivaih transfera.

''Avgust je turbulentan, ako neko nepredviđeno ode, onda ćemo morati da reagujemo'', dodao je on.

Kada je u pitanju Sejduba Suma, od priča o njegovom sigurnom odlasku ovog leta, došlo se ponovo do prognoza da bi u narednoj polusezoni  Gvinejac konačno mogao da pokaže zbog čega je doveden u Partizan, s obzirom da je odlično radiona pripremama.

''Opekao sam se već, ne bih unapred da prognoziram, ali niko srećniji od mene ne bi bio da doživimo to'', zaključio je Iliev.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
PARTIZAN ŠAMPION \'18
Tuesday, 10.07.2018
19:00

Ono čime sam dosad upoznat Valijente nije pojačanje u odnosu na N.R.Miletića, Markovića i Mitrovića koji bi u suštini trebalo i da čine štopersku liniju ispred Stojkovića jer Đukić ima igrače kojima bi više odgovarala formacija 3-4-1-2 ili 3-4-3. Enakeu na desnoj i Šehoviću i N.G.Miletiću na levoj strani bi takođe više odgovarala uloga spoljnih igrača nego li klasičnih bekova. Ekipi nedostaje pravi agresivan i brz def. vezista pa bi i tandemu centralnih vezista Zdjelar-Pantić više odgovaralo da iza ima čušću odbranu što je svakako sa 3 nego li sa 2 štopera. Samim tim Suma bi mogao da dobije svoju prirodnu poziciju ofanzivnog veziste, a imao bi i 2 napadača ispred sebe, 2 vezna iza sebe i 2 ofanzivna spoljna igrača po bokovima. Druga opcija bi bila sa 1 klasičnim napadačem i 2 krila, a treća sa 3 napadača: Rikardo-Nikolić-Ivanović jer i Rikardo i Ivanović su nekad igrali krila, a osim toga Nikolić je paker da može da se vraća i preuzme ulogu ofanzivnog veziste dok bi ova dvojica tada završavala u samom štopicu. Što se tiče kvaliteta ekipe osim pojačanja na poziciji zadnjeg veznog neophodan je i profil i kvalitet igrača kao što je Leonardo da bi tim bio dovšen, a prelazni rok uspešan.

avatar
PAOLO I POL (SINGER)
Tuesday, 10.07.2018
23:18

štopicu:-D Nisam znao da je Rikardo igrao krilo, to je veoma zanimljiv detalj.

avatar
magister
Tuesday, 10.07.2018
17:52

Mr Revolt, od golmana koje imamo - Kljajić je No2 po kvalitetu, zadnji vezni - Jevtović je izmeđunNo 1 i 2, Pantić jeste centralni vezni i Đukić ga nekad pogrešno proba na krilu, Bogosavac, npr, je Marselo za sve Subiće, Miletiće i ostale...

avatar
PAOLO I POL (SINGER)
Tuesday, 10.07.2018
23:01

Od golmana koje imamo, Kljajic je u najboljem slucaju treci ili cetvrti jer nije bolji od Stojkovica i Stevanovica, a verovatno je i bar jedan izmedju Trnica i Popovica bolji od njega. Jedino je od Jovicica verovatno tek malo bolji. Jevtovic je drugi po kvalitetu samo zato sto ih ukupno ima trojica, a Salu nije ni R od Radina dok je Jevtovic mozda bio Ra ili Rad, Danilo Pantic je ofanzivni vezni mnogo vise nego centralni, sublimacija tri nase legende.

avatar
NS SHADOW
Wednesday, 11.07.2018
00:21

P.S. Bogosavac je prilicno slab u defanzivi tako da tesko mogu da prihvatim da je bas Marselo za Subica, zato se sad nadam barem (u oba pravca i u najkracem mogucem roku) kvalitetnom i zrelom Sehovicu jer je sva prilika da se Antonov nece vracati...

avatar
PAOLO I POL (SINGER)
Tuesday, 10.07.2018
12:00

Hvala sto ste objavili pravi komentar:-D

avatar
PAOLO I POL (SINGER)
Tuesday, 10.07.2018
11:59

P.P.P.S. Zaboravio sam Kljajica, i njemu srecan put...

avatar
PAOLO I POL (SINGER)
Tuesday, 10.07.2018
11:50

Stojkovic (Popovic, *Jovicic)- Enake (Vulicevic, *Cucin), Markovic (Miletic), Mitrovic (Vali(j)ente), Antonov (Sehovic)- Zdjelar (?), ? (Vakulko, *Kosovic)- Tosic (?), Pantic (Suma, Djerlek, Ilic), Ivanovic (Kokir)- Gomes (*Jovanovic, Nikolic). Kljajic, Ostojic, kosati Miletic, Jevtovic, Jankovic, ozegovic, pa-pa. P.S. I drugi Strahinja na pozajmicu, urosevic, Subic, Salu, djilas (jos uvek je tu, koja je to -bancija?!), od te cetvorice, mozda bi samo Subic mogao opet da bude oproban, ali, da bi se to dogodilo, mora G. Miletic da ode! P.P.S. Ako ne 4-2-3-1, onda 3-5-2 ili 4-1-3-2, eventualno 4-1-4-1, ali, kako dalje da pricamo o svemu tome kad nam je trener i dalje onaj dunster!!!

avatar
PAOLO I POL (SINGER)
Tuesday, 10.07.2018
11:37

Ja ne mogu da verujem da se uopste ne spominje abnormalna! potreba za dovodjenjem centralnog veznog- kako god da igramo, nama igrac na toj poziciji T R E B A K A O H L E B (A) ! ! !