Partizan - Brašanac ''broji sitno'' do povratka na teren!

Autor: Darko Mitrović
sreda 18.11.2015.
13:33
Izvor: Sportske.net, TV Partizan

Još jedna ohrabrujuća vest za navijače Partizana i, naravno, trenera crno-belih Ljubinka Drulovića.

Povezane vesti

Posle Andrije Živkovića, i vezista crno-belih Darko Brašanac će uskoro moći da pomogne svojim saigračima da u finišui jesenjeg dela sezone značajno poprave dosadašnji, veoma loš utisak.

Brašanac još uvek ne može da kaže da je potpuno spreman, ali oporavak ide po planu, počeo je sa treninzima i za najvažnije mečeve do kraja jeseni, pre svega one na evropskoj sceni, trebalo bi da se stavi na raspolaganje treneru Druloviću.

''Svakim danom prolazim sve teže i jače treninge i za sada je sve u redu, ne osećam nikakve probleme. Nadam se da ću uskoro biti spreman za utakmice'', ističe Brašanac u razgovoru sa Biljanom Obradović za TV Partizan.

Brašanac priznaje da je aktuelna prvenstvena pauza došla u pravo vreme za crno-bele i da će njegov tim mnogo svežiji ući u predstojeći meč u subotu sa Novim Pazarom u Humskoj.

''Znači nam ova pauza, dugo nismo imali slobodan dan i svima je prijalo, čak i stručnom štabu da odmorimo glave od svakodnevnih obaveza i verujem da ćemo biti 100 posto spremni i da ćemo savladati Novi Pazar.

Imamo još nekih povreda, ali verujem da ćemo vrlo brzo svi biti spremni.

Uskoro nas očekuje važna utakmica sa AZ-om, da se približimo se proleću u Evropi, što bi bio fenomenalan uspeh.

Pobedili smo i AZ i Augsburg u prvim mečevima, pokazali da možemo da igramo sa njima, ali prvo nas čeka Novi Pazar i važno je da najpre taj meč dobijemo'',
zaključio je Brašanac.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
akademski
Thursday, 19.11.2015
00:49

Povratak Brašanca je važan. Blizu smo mogućnosti da sastavimo pristojan tim. Rado bih što pre ubacio npr. M. Stevanovića na desnog beka i mladog Vlalukina (eventualno Bošnjaka) na desnog stopera, ali verovatno bi sada bilo suludo eksperimentisati. Ono što se verovatno mora, to je 4 4 2 umesto 4 3 3. Kljajić (Živković) - Vulićević, Ćirković Fabrisio, Subić - Jevtović, N. Petrović, Brašanac, Ilić (Babović) - Živković, Oumaru; uz navedene bi tu još bili Leković, Ninković, Lukić, Šaponjić, Stevanović, Božinov, a obavezno i M. Stevanović, kao alternativa i za desnog beka i za stopera.

avatar
MozdaRealan
Wednesday, 18.11.2015
23:27

Jedan od retkih igraca Partizana koji posjeduje kvalitet

avatar
ВЧЋ ПДР! ВЧЋ ПДР!!!
Wednesday, 18.11.2015
14:46

Zasto mi skrnavite komentare?

avatar
ВЧЋ ПДР! ВЧЋ ПДР!!!
Wednesday, 18.11.2015
14:45

Dark Bresano:-D Jedan od retkih igraca koji bi preziveo svaki remont, secu, cistku...