Partizan će na proleće dobiti još boljeg Pavlovića?

Autor: Darko Mitrović
subota 04.01.2020.
17:26
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Jasna poruka mladog fudbalera.

EPA/SRDJAN SUKI
EPA/SRDJAN SUKI

Povezane vesti

Partizan je dugo čekao na transfer kakav je realizovao ove zime, prelaskom 18-godišnjeg štopera Strahinje Pavlovića u Monako.

Prezadovoljni su i u Humskoj, i sam Pavlović, a verujemo da je slično raspoloženje i u Monaku, s obzirom da su za ovaj transfer izdvojili 10 miliona evra obeštećenja, uz dodatne potencijalne bonuse.

Šta posle svega kaže sam fudbaler?

Pavlović se posle ozvaničenja transfera oglasio u razgovoru za ''Novosti'' i tom prilikom poručio da će na proleće biti mnogo rasterećeniji sa psihološke strane, što bi za posledicu trebalo da ima i njegove još bolje igre u dresu Partizana tokom narednih šest meseci, koliko će u Humskoj provesti kao pozajmljen igrač.

''Narednih šest meseci ostajem u Partizanu i sigurno je da niko sa tim neće imati ni najmanjih problema. Skinuo sam teret sa leđa, da tako kažem, posle svega što se dešavalo od avgusta.

Niko ne mora da sumnja da ću i dalje biti maksimalno posvećen Partizanu i da ću kao i do sada uživati u fudbalu'', objašnjava Pavlović.

Nedavno smo podsetili, pre godinu dana u ovo vreme retko koji poznavalac fudbala je uopšte znao ko je Strahinja Pavlović, ali jeste tadašnji trener Partizana Zoran Mirković, koji je od samog starta prošlogodišnjih zimskih priprema snažno verovao u kvalitete ovog igrača.

''Nestvarna godina je ostala iza mene, sve se baš jako brzo dešavalo. Moram da priznam da i dalje nisam svestan da sam potpisao ugovor sa jednim od najvećih klubova u Evropi.

Pre samo godinu dana sam jedva čekao da odem na pripreme u Tursku da se dokažem treneru Bati Mirkoviću. Evo gde sam sada, ne znam šta bih rekao, jako sam srećan zbog svega'', naglasio je Pavlović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke