Partizan do proleća na ''plus 6''!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 07.12.2014.
16:55
Izvor: Sportske.net

Odličan otpor pružila je večeras ekipa čačanskog Borca protiv Partizana u Humskoj, imali su i vođstvo gosti, ali su crno-beli sredinom drugog poluvremena, sa dva brza gola prelomili meč u svoju korist.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana večeras su pred svojim navijačima u Humskoj na najbolji način stavili tačku na prvi deo sezone u Superligi i pobedom nad čačanskom Borcem rezultatom 5-1 overili jesenju titulu, uz čak 6 bodova prednosti u odnosu na drugoplasiranu Crvenu zvezdu.

Pobeda crno-belih je bila očekivana u ovom duelu, ali su oni do nje došli posle velike borbe sa veoma raspoloženim Čačanima.

Gosti su u 19. minutu utakmice iskoristili svoju prvu pravu priliku na utakmici i najavili moguće iznenađenje u Humskoj. Bio je to korner za goste sa leve strane, a posle konfuzne reakcije odbrane Partizana, Đoković je bio najspretniji u petercu crno-belih i iz neposredne blizine postigao gol - 0:1.

Samo minut kasnije, Partizan je mogao do izjednačenja preko Petra Škuletića, ali napadač crno-belih i najbolji strelac lige, nije uspeo da savlada Nemanju Petrića u situaciji jedan na jedan.

Na isteku prvih pola sata igre, Mario Božić je na drugoj strani uputio projektil ka Lukačevom golu, ali je golman Partizana uspeo da zakači tu loptu i izbije je u korner.

Navijači Partizana su postajali sve nervozniji, bilo je sve više zvižduka, skandiranja protiv uprave i nekako u tim trenucima, Petar Grbić je probio po desnoj strani, izdržao duele sa protivničkim igračima, a onda sjajno pronašao Volkova koji sa tri-četiri metra šalje loptu u nebranjenu mrežu - 1:1.

Tim rezultatom se ušlo u drugo poluvreme, a da je u uvodnim minutima nastavka ekipa Borca realizovala još jednu svoju sjajnu akciju, ko zna kako bi se ovaj meč završio. Lukač je tada istrčao, gosti su oklevali i kontra je propala.

Zatim se Škuletić na drugoj strani ispromašivao, ali Partizan je uspostavio inicijativu, pa je u 65. minutu posle asistencije Lazovića, najbolji strelac Partizana konačno pogodio za preokret - 2:1.

Samo dva minuta kasnije, sve dileme je rešio Andrija Živković, koji je na pravi način realzivovao odličnu akciju Volkova i još bolji cenrtrašut sa leve strane - 3:1!

U finišu, trijumf crno-belih su još ubedljivijim učinili i kapiten Saša Ilić u 88. minutu i Škuletić još jednim svojim pogotkom u nadoknadi vremena, za konačnih 5:1!

Golove možete da pogledate OVDE.

Partizan: Lukač, Stevanović, Stanković, Volkov, Petrović, Grbić (A. Živković od 55.), Drinčić, Marković, Ninković (Ilić od 46.), Lazović (Kojić od 83.), Škuletić

Borac: Petrić, Radosavljević, Đoković (Miletić od 73.), Gojković, Radunović, Božić, Jovančić, Babić, Mašović (Mutavdžić od 61.), Milojević, Stojanović (Đerić od 70.).

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sunday, 07.12.2014
18:01

Hvala sampioni!

Pobedite i Asteras i stvarno covek ne moze a da vam ne bude zahvalan.

UPRAVA NAPOLJE!

Slavice najbolji srpski klub u istoriji i osmu u nizu ko kod da nam bude predsednik jer smo na terenu i vise od pet puta jaci od svih protivnika.