Partizan - Dogovorena dva potpisa, čekaju se još dva

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 31.05.2017.
19:15
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Sportski direktor fudbalskog kluba Partizan Ivica Iliev potvrdio je da je sa dvojicom igrača dogovoren produžetak saradnje, a da bi još dvojica trebalo da se obavežu na vernost vrlo brzo.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Vanredna situacija u Humskoj ne bi smela da izazove veće potrese jer sportski sektor mora da odradi svoj deo posla kako bi naslednik Marka Nikolića znao koga će imati na raspolaganju tokom kvalifikacija za Ligu šampiona.

Više puta je ponovljeno da će crno-beli pokušati da zadrže ekipu na okupu do kraja evropskih kvalifikacija, te da će sa igračima kojima uskoro ističu ugovori biti potpisani novi.

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev potvrdio je za portal "Mondo" da je sa dvojicom fudbalera dogovoren nastavak saradnje, a da se klub nalazi u pregovorima sa još dvojicom.

"Generalno smo počeli razgovore oko produžetka saradnje sa pojedinim igračima kojima je ugovor blizu isteka. To su Bojan Ostojić, Miroslav Vulićević, s njima smo se dogovorili i ostaje još samo da se tehnički finalizuje ugovor" rekao je Iliev.

Pored pomenute dvojice na vernost Partizanu trebalo bi da se obavežu golman Filip Kljajić i Brazilac Everton koji je izrazio želju da nastavi saradnju sa crno-belima.

"Lepe signale dobili smo od Evertona. Izrazio je želju da nastavi saradnju i zbog toga smo jako zadovoljni. Narednih dan-dva dogovorićemo finansijske detalje" kazao je Iliev.

Što se tiče dvojice najefikasnijih igrača iz prethodne sezone, za sada nema garancija da će ostati u klubu i naredne sezone.

"S Leonardom smo započeli priču pre nego što je otišao i sad smo sve podigli na viši nivo. On će dobiti pet, šest dana duži odmor. Mi očekujemo da cela ekipa u kvalifikacijama bude na okupu. Đukina situacija je malo teža zbog napora koji ga očekuju" zaključio je Iliev.

Ne treba prenebregnuti ni činjenicu da bi odlazak Marka Nikolića mogao da utiče na igrače i njihove odluke vezane za ostanak u Humskoj.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

21 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Thursday, 01.06.2017
01:12

Golmani - ok, desni Vule, Radin ok, levo Miletić, Munir ok. stoperi, Ostojić, Ćirković i? Zadnji vezni Everton. Jevtović i Radin ili Kosović - taktički ok. Desno Janković, Đuričković i Stevanović kad se oporavi ok, levo Leonardo, Mihajlović ok, špicevi Đurđević, Tavamba, Vlahović, Jovanović ok. 2 STOPERA!!! PLAYMAKER!!! i zadržati ovo.

avatar
Salone
Wednesday, 31.05.2017
22:45

Hahaha kakva LS to mozete samo sanjati tamo nema Vucica i Kokeze da vas pocaste titulom i kupom da manje pricate o namjestanju jedino da pocnete pricati kako je i LS nastimana pa da vas i oni pocaste i da vam zapuse usta.

avatar
Petar Petar
Wednesday, 31.05.2017
23:03

Ma pocastili smo mi vas i to nekoliko puta u nizu. To je veoma bitno, sve ostalo je cista demagogija...

avatar
CrVeNa ZvEzDa Bg
Thursday, 01.06.2017
05:18

Proveri bolje ko je koga vise pocastio u vecitim derbijima. Ne mozes suditi na osnovu zadnjih nekoliko utakmica.

avatar
Offside
Wednesday, 31.05.2017
22:08

Odlican posao.Dovesti Marasa na poziciju stopera,u zameni imamo Cirkovica,Malbasica i Knezevica dovesti po mogucstvu (ili jednog od njih dvojice),i jednog top spica.Po meni treba isforsirati Mihajlovica ako leo ode (od Stevanovica slaba vajda) desno,a leve Knezevic (zamena Jankovic),Tawamba iza spica ili Malbasic jos bolje,spic ako ode Djurdjevic za te pare dovesti topinu iz inostranstva.I nama vise ne treba.Sredina bi trebali da budu Jeftovic,Evi i Kosovic.

avatar
Petar Petar
Wednesday, 31.05.2017
23:04

Koji Knezevic?

avatar
Partizan/Lazio
Wednesday, 31.05.2017
23:06

Prvo Maras posle onog proletos nema sanse da dodje,a drugo Rad ne prodaje igrace vecitima.Malbasic i Knezevic ne da nam ne trebaju nego...bili su obojica kod nas i apsolutno nista nisu uradili.Malbasic se ni u Vosi ne vidi kada igra protiv jaceg rivala,to se videlo i protiv nas i u Evropi.Knezevic moze da igra samo u ekipi koja se brani 90% meca i da ceka kontru jer osim brzine nema nista.On se nigde izuzev Borca nije naigrao upravo zato sto jedino protiv njih rivali stavljaju visoko poslednju liniju pa bude prostora za njega da dodje do izrazaja,ni u Cuki ni u Vosi nije uspeo da se nametne.Ni Jevtovic ni Kosovic nisu igraci za Evropu i tu nam treba neko ko moze da nadopuni Evertonove ofanzivne nedostatke,a to su pas i diktiranje tempa.

avatar
Peron
Wednesday, 31.05.2017
20:31

Dovesti 2 vezna igraca koji znaju odigeati pas i sutnuti sa 20 m pored everona to bi bilo vrh i jednog stopera i liga sampiona zagarantovana

avatar
djoko
Wednesday, 31.05.2017
23:10

Ljudi, kakva liga samiona, sta pricate vi?! Pa razicaracete se :/

avatar
Nikola Spasic
Wednesday, 31.05.2017
20:27

evertonov opstanak bi znacio najvise ...motor ekipe..svi znaju da kida i ne stedi se nikad...pun pogodak uprave ako ga privole na ostanak u klubu

avatar
Wednesday, 31.05.2017
21:23
avatar
Burazer
Wednesday, 31.05.2017
20:00

Ne znam zasto je sad bas morao da ode.

avatar
Wednesday, 31.05.2017
21:22

zbog 2,4 miliona evrica!

avatar
R E V O L T
Wednesday, 31.05.2017
19:36

Hajde Kosovic, ali zbog cega Kljajic? Mislite da mozemo da dobijemo nesto za njega? Za prvog golmana sigurno nije, budimo realni, nije ni za drugog.

avatar
Partizan/Lazio
Wednesday, 31.05.2017
22:55

Mislim da za Kljajica trebaju sacekati procenu trenera,nema smisla vezati ga ako ce biti rezerva.Ovo je dogovoreno dok je Nikolic bio siguran,ali ono sto me brine je Djurdjevic koga ce posle ovog danas biti mnogo teze zadrzati.

avatar
magister
Thursday, 01.06.2017
00:32

Da budemo realni. I da zdravo za gotovo prihvatimo da je golman od čijeg smo ulaska u tim započeli seriju nepobedivosti - bezvredan, da nije ni za prvog ni za drugog. Dopada mi se Stevanović, ali znam, da je Kljajić onako bezglavo istrčavao, ovde bi ga čekala pljuvačka salva. Ali nije. On je jedan od najzaslužnijih za ovu duplu krunu. Zajedno sa drugim omrznutim, Jevtovićem.

avatar
R E V O L T
Thursday, 01.06.2017
00:19

Gotovo nemoguce ako mene pitas, ali postoji taj jedan tracak nade, mali...