Partizan dovodi pojačanje u "minut do 12"?

Autor: Aleksandar Golubović
utorak 02.02.2021.
12:13
Izvor: Sportske.net

Crno-beli izvesno nisu zatvorili zimsku pijacu.

FK Partizan
FK Partizan

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana mogli da u danima pred početak prolećnog dela sezone dovedu i drugo pojačanje, pošto su na putu da angažuju Nikolu Terzića, koji je jesen uspešno igrao za beogradski IMT.

Kako prenosi B92, crno-beli se ipak neće zaustaviti na povratniku Marku Živkoviću, kada je reč o novajlijama u zimskom prelaznom roku.

U klub bi mogao da stigne Antić, koji je zvanično fudbaler Čukaričkog, ali je pažnju na sebe skrenuo u dresu novobeogradskog kluba.

U Prvoj ligi Srbije ovaj fudbaler je jesenas postigao osam golova na 16 utakmica postigavši i tri gola u kupu gde je ovaj tim izborio plasman u četvrtfinale.

Dodaje se da je ovaj igrač odbio a potpiše novi ugovor sa Čukaričkim, a akutelni mu ističe na kraju sezone.

Ostaje da se vidi da li će crno-beli čekati leto da ga dovedu besplatno ili će izdvojiti zanemarljivu svotu novca ukoliko procene da im je potreban već za proleće.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Slavko1234
Wednesday, 03.02.2021
13:18

Sta nam ovi rade, kako nas ponizavaju neverovatno.

avatar
Delije Sever 021
Tuesday, 02.02.2021
14:31

Pojacanje? Iz PLS? Pojacanje je igrac koji dolazi da poboljsa kvalitet igrackog kadra, verovatno da zauzme mesto startera u timu. Sta rekoste na kojoj poziciji igra nebruseni dijaant? Da li to znaci da je kvalitet igraca partizana toliko los kada ga menja POJACANJE iz PLS? Svaka cast partizani, rekao bi da ste dotakli dno ali za vas dno ne postoji, u ambisu ste i tonete bezgranicno a ovi vasi se sprdaju sa vama

avatar
Delije Sever 021
Tuesday, 02.02.2021
14:28

Uuuuu, prva liga Srbije sakrila je bisera i Partizan ga je nasao? Ah, te ogromne finansije koje su nikad bolje implementirane su znaci u skauting sluzbu. Pametno, umesto da KUPUJETE igrace, vi idite okolo po zonskim ligama i trazite pojacanja. E Ivice Ivice, bezobrazna devojcice