Partizan - Gotov transfer, još jedan odlazak!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 25.02.2017.
22:07
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Fudbaler koji je bio član prvog tima Partizana, Uroš Damnjanović, nije dobio pravu šansu u crno-belima, pa će sreću potražiti na drugom mestu.

Epa/Koča Sulejmanović
Epa/Koča Sulejmanović

Povezane vesti

Partizan je ostao bez mladog veziste Uroša Damnjanovića koji je prešao u Slovan iz Bratislave.

Ugovor između 21-godišnjeg veznog fudbalera i Slovana je potpisan danas, a trajaće u naredne četiri i po godine.

"Uživao sam u neizvesnoj utakmici i pobedi nad Trenčinom. Upoznao sam šefa struke Ivana Vukomanovića, iz Rada i mlade reprezentacije znam njegovog asistenta Vladu Radenkovića.

Za dva dana ljudi iz Slovana će mi reći da li ću proleće provesti u nekom članu elite na pozajmici. Voleo bih da imam karijeru kao Nemanja Matić"
, rekao je Uroš Damnjanović danas nakon potpisivanja ugovora, a prenosi "Sportski žurnal.

Obeštećenja za Partizan nema, ali Partizanu sleduju procenti od naredne prodaje, kao što smo vam pisali pre nekoliko dana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sunday, 26.02.2017
08:38

Najstrasnije u nasem fudbalu sto nam transferi bilo iz Zvezde, bilo iz Partizana sve čeśće iznose 0eur....

avatar
Sunday, 26.02.2017
00:11

Svake pripreme su šansa da se igrač nametne. Poslednji odlični primer je Kosović. Damnjanović ih prošao nekoliko sa Partizanom, najbolji utisak ostavio na prvim posle toga sve slabiji i slabiji. Trenutno je velika konkurencija na njegovoj poziciji i s obzirom na ono što je pokazao jasno je da ne bi imao mesto u timu, morao bi na pozajmicu. Ne mogu ni svi oni da postanu igrači u Partizanu ali eto samo što je bio u timu Partizana napravio je transfer u Slovanu.

avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Saturday, 25.02.2017
23:25

Stevanovic- Vulicevic, Ostojic, Milenkovic (ili obrnuto, svejedno je postalo prakticno sad), Miletic- Stevanovic, Radin, Everton, Leonardo- Djurdjevic, Tavamba. Tako bih igrao da sam na mestu MN kad bih imao sve zdrave igrace ako vec hoce sa dva zadnja vezna. Klupa: Jovicic, Bosnjak, El Monir, Djurickovic, Marjanovic/Kosovic, Mihajlovic/Jankovic, Jovanovic (Vlahovic). Mislim da je Marjanovicev osnovni problem svakako to sto je suvise spor za zahteve modernog fudbala, a da li postoji jos neki razlog zbog cega je poslat na marginu, ne znam. Sve i da jeste, onda treba forsirate mladost, ali onu iz sopstvenih redova, ne nekoga ko jedva pravi razliku u nasoj ligi. Ne trebaju nam Kljajic, Cirkovic i Jevtovic, Djilas je samo kokezin covek:-D, a Ilic, Ilic je ziva legenda kluba i nadam se da ce se oprostiti pobedama u Derbiju...

avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Saturday, 25.02.2017
23:15

Teatar apsurda. Srecno, Urose...