Partizan gubi u Kruševcu, navijači traže "Jaguara", ističu i ko najviše nedostaje! (TVITOVI)

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 11.08.2019.
19:52
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Partizana nalaze se u zaostatku nakon prvih 45 minuta igre na stadionu "Mladost".

Beta/Dragan Gojić/Ds
Beta/Dragan Gojić/Ds

Povezane vesti

Savo Milošević je rešio da promeša karte, za sada mu se to ne isplaćuje, kako "crno-beli" gube od Napretka u Kruševcu rezultatom 2:1.

OVDE pogledajte sastave.

Poveli su fudbaleri Napretka u 11. minutu, lepa akcija domaće ekipe, Pavićević je proigrao Ivanovića, koji je rutinski savladao Stojkovića za 1:0.

Usledio je ekspresan odgovor "crno-belih", dupli pas Brežančića i Ožegovića, levom beku je ostalo puno prostora, pa je efektnim udarcem zatresao mrežu Kruševljana za 1:1.

Uzbudljivo i u nastavku, Napredak je imao još dve prilike preko Ivanovića i Zeca, da bi domaći sastav stigao do nove prednosti u 29. minutu.

Ćuković je zavrnuo loptu na peterac, Ivanović brži od odbrane Partizana, postiže još jedan pogodak za 2:1.

Do kraja smo videli još jednu sjajnu priliku za Ivanovića, koji je mogao da kompletira het-trik u 41. minutu, ali je iz izgledne pozicije tukao tik pored gola.

Napredak je sačuvao prednost do kraja prvog dela igre, navijači traže Asana, a ističu i da su Ostojić i Šćekić nezamenjivi.

Golove i reakcije navijača pogledajte u nastavku.




















Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

18 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sanchez Bakero
Sunday, 11.08.2019
20:14

Jel Zdjelar pod nekim sedativima večeras..?

avatar
petar000
Sunday, 11.08.2019
20:04

Kao prvo, previse igraca je izrotirano. ne smemo mi tako, protiv nas nema setaca u ligi. dalje, Lola je igrac koji nema nikakve cvrstine na sredini, a najtragicnije je sto ne sece napade prekrsajima. Ivanovic je definitivno pogubljen i od njega nema fudbala u Partizanu, znaci decko je totalno u autu i dzaba svi treneri pokusavaju da ga vrate, jednostavno ne ide. Vujacic nesiguran, neodlucan, drugi gol je njegov, znaci polazi na igraca, pa se onda kao vraca negde u sesnaest, a nema sanse da stigne da pokrije centarsut. Ali najvece razocarenbje i klasicna beskorisna masa je Bambi. Ponovo je svaki njegov kontakt sa loptom, 100% sansa za protivnika, da ne pricam o tome kako svog igraca ostavlja i ne pada mu na pamet da pokrije u odbrani. I sve to ne bi ni bilo toliko tragicno da ga bar ima u napadu. Sve sto uradi u poslednje vreme radi pogresno i konstantno sa nekoliko pteza vise. Znaci, ubedljivo najgori u Partizanu i jedan od najvecih promasaja koje smo doveli u poslednjih 20 godina. I ne manje bitna situacije i znaimljivost koja ne utice na utisak i mozda cak ni na rezultat je cinjenica da ekipa napravi dvadesetak faulova za poluvreme a ne dobije zuti karton. Mislim da to moze samo u nasoj ligi i samo protiv Partizana. Start Pavlovica je veoma sumnjiv, mislim da nije dirao loptu, ali nisam siguran da je dirao i igraca Napretka. Sve u svemu, okrenucemo, ali ne smemo sa ovakvim sastavima narocito na gostovanjima da eksperimentisemo. Kuci da, ali na gostovanju nikako.

avatar
REVØLT
Monday, 12.08.2019
13:09

Dirao je i loptu i (malo) protivnika.

avatar
REVØLT
Wednesday, 14.08.2019
13:32

Za Napredak sigurno nije bio penal, apsolutno stojim iza tog stava, a za nas je verovatno bio. Videlo se i po komentatoru da je svestan toga da je #51 oboren...

avatar
petar000
Tuesday, 13.08.2019
14:09

Moguce, ja sam pisao odmah posle poluvremena tako da nisam bas nesto pazljivo analizirao.

avatar
REVØLT
Sunday, 11.08.2019
20:02

Odbrana je ispod svakog nivoa, ali, opet nam nije sviran penal- dokle bre ovako?

avatar
⭐♦ povratka kralja
Sunday, 11.08.2019
20:17

A penal za Napredak i crveni za Pavlovica ? Dokle bre tako vise ? Sto to ne pomenes ?

avatar
petar000
Tuesday, 13.08.2019
14:16

A 20 prekrsaja Napretka u prvom poluvremenu bez kartona? To je takodje nebitno... Penal ako nije nas nije ni Napretkov, znaci ostecena su oba tima, ili ni jedan, ali ono batinjanje bez kartona je sramota. U sustini, totalno nebitno mi u ovoj ligi ima da kisnemo jos deset puta, bitno je da igramo solidno u odnosu na proslu godinu. Nego, mene zanima nesto, gledam one vase druge i trece timove koje Miloje izvodi u nasoj ligi i sve ovakve ekipe poput Napretka resava lagano sa dva razlike bez tenzije, pa me cisto zanima, ako su vam te rezerve vec toliko jake sto na nekom derbiju sa nama ne posalje taj sastav, zasto da muci ove vanzemaljce iz prvog sastava. Kapiram da bi lagano izasli sa Partizanom na kraj kad vec niko u ligi ne moze ni da im pripreti. Ili ipak to nece bas tako biti.

avatar
NemanjaaVidiiiicNo1
Sunday, 11.08.2019
20:50

A penal za napredak?obraz djon

avatar
ddr16
Sunday, 11.08.2019
20:00

premalo igraca ima partizan za igru na dva fronta,ako udju u le moraju da dovedu jos igraca koji ce igrati ovu ligu inace ce opet imati veliki zaostatak za zvezdom jer im je druga postava kriminalna

avatar
Real Only
Sunday, 11.08.2019
19:57

I kao sto je neko napisao gore, nemamo mi mogucnost da igramo sa ovako sarenim sastavom, mora da igra najjaci sastav. Nemamo mi unapred dobijene utakmice kao neki.

avatar
dragi
Sunday, 11.08.2019
19:57

Tacno se vidi ko vredi u Partizanu ( Ostojic, Scekic, Asano , Sadik , Suma..) ostalo ispod proseka -sto nije za Partizan !

avatar
⭐♦ povratka kralja
Sunday, 11.08.2019
19:56

Zna se sta sledi sad... :D I kako vas nije sramota da ne pomenete cist crveni koji nije dobio Pavlovic i to sto Napredak za to nije dobio penal ?

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 11.08.2019
20:06

Zar ti msilis da oni zanju za postenje i sramotu. U drugom poluvremenu ce oni preokrenuti rezultat uz pomoc van fudbalskih faktora, a onda ce pricati kao su oni bili osteceni.

avatar
Real Only
Sunday, 11.08.2019
19:55

Vijacic katastrofa, kao amater. Verujem da bi svako dete iz omladinskog pogona bolje odigralo. Pavlovic i Miletic ga krpe koliko mogu. Ivanovic nula. Mali Fica previse slab fizicki, jos uvek je dete. Jos jedan stoper i zadnji vezni obavezno da se dovedu.

avatar
ViniciusJR
Sunday, 11.08.2019
23:43

Vujacic je odigrao bolje od cijele odbrane, a Miletic bi prvo trebao da zakrpi sam sebe. Nije problem igra stopera ovaj mec, vec nedostatak discipline na sredini, nije imao ko da stiti odbranu, ono sto Scekic radi (sad valjda neki shvataju zasto je bitan). Lola, odavno za okacit kopacke o klin. Zatim Ivanovic, ko uopste gura tog momka?

avatar
ViniciusJR
Tuesday, 13.08.2019
13:41

Ako nekog ne podnosis onda posmatras sve pod lupom. Vujacic znamo svi zbog cega vecini ne odgovara, bas kao sto nije ni Scekic odgovarao (a ko malo prati fudbal zna koliko je bitan faktor na sredini), kao sto ni Jankovic nije odgovarao. Pratim fudbal odavno, volim i pratim Partizan od kako sam poceo da pratim fudbal (kao dijete) i odmah cu ti reci da se fudbal ne gleda kroz highlights-e golova, ali ako vec pominjes Vujacic nije direktni krivac ni za jedan od golova. Stoperi su generalno ostali sami pred naletom protivnika, sredina je katastrofalno odradila posao, jer ako ne zastitis stopera ond a on mora da iskoci i to u savremenom fudbalu se radi uvijek. Drugo, bekovi se ocajno kretali skoro cijeli mec pozadi, ali bas ocajno. Postujem sto navijas za Partizan, sto pratis, ali nemoj da osudjujes nekog tek tako, ja ti za Vujacica kazem da je odlican stoper, nije da nije grijesio ali i da je ako se gleda kompletna odbrana bio ponajbolji...a ti ako mislis da ja pricam gluposti, pitaj nekog strucnijeg od tebe i mene. Sportski pozdrav

avatar
Real Only
Monday, 12.08.2019
14:45

Volim da gledam nove igrace i da ih pratim na terenu. Vujacic je odigrao katastrofalno. Ispadao je kao iz voza. Kod prvog gola cini mi se ostavio igraca na centarsut, Miletic nije stigao da ga izblokira. Pogledaj golove i videces.