Partizan i Radnik ''kao u Premijer ligi''!?

Autor: Beta Beta
subota 02.04.2016.
19:30
Izvor: Beta

Trener fudbalera Partizana Ivan Tomić rekao je da je zadovoljan pobedom nad Radnikom, a za današnju utakmicu je kazao da je nalik na one iz engleske Premijer lige.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Partizan je na svom stadionu pobedio Radnik sa 3:2, iako je na poluvremenu imao dva gola zaostatka, u utakmici 28. kola Super lige.

"Bila je ovo utakmica sa velikim obrtima, nalik onima u Premijer ligi, u tom smislu da smo gubili 0:2, preokrenuli i pobedili", rekao je Tomić novinarima posle utakmice.

Partizan je na svom stadionu pobedio Radnik sa 3:2, iako je na poluvremenu imao dva gola zaostatka, u utakmici 28. kola Super lige.

"Čestitao bih Radniku na taktici i sprovođenju te taktike u delo. Oni su dočekali i iskoristili svoje šanse iz kontranapada. Ono čime sam najzadovoljniji je to što smo drugo poluvreme počeli bez nervoze i pored toga što smo bili u rezultatskom deficitu", kazao je Tomić.

On je naveo da je zadovoljan strpljivošću svojih fudbalera.

"Ekipa uprkos mladim igračima nije išla grlom u jagode. Imali smo mnogo šansi, pogodili prečku i stativu... Izuzetno sam zadovoljan reakcijom igrača i time što su bili strpljivi", dodao je trener crno-belih.

Prvi gol za crno-bele dao je 16-godišnji Dušan Vlahović, koji je postao najmlađi strelac za Partizan u prvenstvenim utakmicama.

"Vlahović je pre utakmice rekao da oseća da gol visi u vazduhu. On živi za golove, ali moramo biti obazrivi, zbog njegovih godina, jer je jako rano gurnut u vatru. Odigrao je sjajno u drugom poluvremenu, pogodio prečku, dao gol", rekao je Tomić.

Kada je reč o dvostrukom strelcu Saši Iliću, Tomić je kazao da je taj igrač simbol kluba.

"Ne bih da se ponavljam. On nije samo simbol ovog tima, on je simbol kluba uopšte i dok god mu mi omogućavamo da se lepo oseća na terenu, on treba da bude tu", kazao je Tomić.

Trener Radnika Miloš Veselinović rekao je da je u drugom poluvremenu došla do izražaja tehnička superiornost Partizana.

"Dali smo svoj maksimum, ovakve utakmice vraćaju publiku na stadione. U prvom poluvremenu smo odradili dobar posao, iskoristili nekoliko nepažnji Partizana i dali dva gola, ali je u drugom poluvremenu došla do izražaja tehnička superiornost Partizana", rekao je Veselinović.

On je kazao da će eventualna pobeda nad Jagodinom u sredu biti korak ka plej-ofu Super lige, što bi bio veliki uspeh za Radnik.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Legenda JSD
Saturday, 02.04.2016
20:14

Hhahhahhahhahhahha :) Sta konzumira alibi?

avatar
Saturday, 02.04.2016
19:55

Svi smo mi u Premijer ligi #vučko

avatar
i.sarajevo
Saturday, 02.04.2016
19:47

sta sad zar nije namjestena kao zvezda ofk ,,,koliko vidimo gostvodi dva gola kasnije setaju po terenu,,,zato je jsd imalo sastanak u fss s lopovom,,,,,ali netreba biti budala kao neki ozbiljno ovakvi preokreti su draz fudbala sto je i normalno

avatar
Eazy-E
Sunday, 03.04.2016
10:39

za tvoju informaciju zvezda ja sa 0:2 stigla do 6:2 to je 6 golova ya poluvreme an 3 kao u ovoj utakmici.

avatar
Red Star
Sunday, 03.04.2016
13:10

A to bi trebalo nesto da dokaze?!