Partizan i Vojvodina ispali, ostala još samo Zvezda - Koliko su zaradili?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 24.09.2020.
23:20
Izvor: Sportske.net

Partizan i Vojvodina već mogu da podvlače crtu, Zvezda ima šansu za dodatnu milionsku zaradu.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Srbija je od večeras ostala sa samo jednim predstavnikom na evropskoj sceni, a to je Crvena zvezda, pošto su i Partizan i Vojvodina završili svoj evropski put u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Za crno-bele ovo je svakako veliki udarac, s obzirom da su prošle godine ne samo igrali u grupnoj fazi, nego su ih minuti delili od plasmana u evropsko proleće.

Partizan je ostao bez očekivane zarade sa evropske scene, pa je od učešća u prvom, drugom i trećem kolu kvalifikacija inkasirao ukupno 780.000 evra.

Vojvodina je prva dva kola preskočila, igrala je samo u trećem i zaradila 280.000 evra, dok je TSC uspeo da se izbori za pola miliona evra od učešća u prva dva kvalifikaciona kola.

Kada je Crvena zvezda u pitanju, ona je od početka ovosezonskog takmičenja u Evropi već zaradila 1.7 miliona evra, a ukoliko uđe u Ligu Evrope, sledi još najmanje 2.9 miliona evra, uz dodatne bonuse za svaku pobedu i remi u grupi.

Najveće zarade od početka sezone do sada imaju Ferencvaroš, Molde i Makabi Tel Aviv, svi po 6.4 miliona evra, a kompletnu tabelu na kojoj Zvezda zauzima 13, Partizan 63, TSC 101, a Vojvodina 126. mesto u Evropi po ovosezonskim zaradama, možete da pogledate OVDE.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ČokoMoko
Friday, 25.09.2020
08:42

E sad treba ocekivati neku latinsku poslovicu od gospodina debeljka... Lako je prepucavati se u Srbiji, te penal je, te nije... ali evropa, loše ekipe i poslove ne prašta a to smo videli ispadanjem svih nasih klubova iz evrope ove godine. Zvezda je jos ostala zahvaljujuci tome sto je tako organizovano takmicenje ali realno i ona je ispala od smesne Omonije...

avatar
DRUG OSTOJA
Friday, 25.09.2020
05:51