Partizan ili Zvezda - Kolarov otkrio za koga navija!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 26.10.2014.
22:33
Izvor: Sportske.net

Neki od najboljih srpskih fudbalera koji trenutno nastupaju u inostranstvu nikada nisu igrali za seniorske ekipe Partizana ili Crvene zvezde a jedan od njih je Aleksandar Kolarov koji je konačno otkrio koje boje su mu u srcu.

Beta/AP Photo/Darko Vojinovic
Beta/AP Photo/Darko Vojinovic

Povezane vesti

Mnogo vrhunskih srpskih fudbalera u datom trenutku igra u inostranim klubovima a među njima je mnogo onih koji nikada u karijeri nisu nosili dres Crvene zvezde ili Partizana.

Tako neki od reprezentativaca Srbije "vešto kriju" za koga navijaju, dok opredeljenje onih koji su nekada nastupali za Zvezdu ili Partizana ne bi trebalo da se dovodi u pitanje.

Među aktivnim reprezentativcima koji nisu imali prilike da u domaćoj ligi igraju za prvi tim Crvene zvezde ili Partizana nalaze se Branislav Ivanović, Stefan Mitrović, Matija Nastasić, Aleksandar Kolarov, Nemanja Gudelj, Zdravko Kuzmanović, Dušan Tadić, Filip Đuričić, Nemanja Matić, Aleksandar Ignjovski i Željko Brkić.

Spisak postaje kraći ako se uzme u obzir da su Stefan Mitrović, Filip Đuričić i Njemanja Matić igrali u mlađim kategorijama Crvene zvezde, dok u navijačko opredeljenje bivših fudbalera Vojvodine Brkića i Tadića nećemo dirati.

Matija Nastasić trebalo bi da je pristalica Partizana, baš kao i Njemanja Gudelj čiji je otac deo karijere proveo u Humskoj.

Tako nam ostaje da otkrijemo "čiji su" Branislav Ivanović, Aleksadar Ignjovski i Zdravko Kuzmanović pošto se jedini preostali sam "odao".

Aleksadar Kolarov pohvalio se na svom "tviter" profilu fotografijom koja svedoči o tome za koji klub je bio registrovan kao "petlić" i koje su mu boje bliže srcu.



Jasno je, levi bek reprezentacije Srbije, iako nikada nije nastupio za prvi tim Crvene zvezde, sasvim izvesno navija za klub iz Ljutice Bogdana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke