Partizan - Iliev najavio dobre vesti, Everton blista, ali šta je sa ''bombama''?

Autor: Darko Mitrović
utorak 16.01.2018.
23:39
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Sportski direktor crno-belih otkrio najnovije aktuelnosti u Humskoj kada je prelazni rok u pitanju.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Mediji iz dana u dan najavljuju nova pojačanja crno-belih, ali i dalje je ozvaničeno samo jedno novo ime ove zime - levi bek Slobodan Urošević koji je stigao iz Napretka.

Ovih dana se najintenzivnije spekuliše o potencijalnim transferima Nikole Aksentijevića i Đorđa Ivanovića, ali sportski direktor crno-belih Ivica Iliev je u protekle dve godine navijao navijače i na ''transfer bombe'' iz inostranstva.

Da li će ih i ove zime biti, Iliev je komentarisao u izjavi ''Novostima''.

''Otkad sam na poziciji sportskog direktora postavili smo visoke standarde oko dolazaka i oko odlazaka iz Partizana. 'Bombe' ove zime ne mogu da obećavam, jer ćemo možda čekati i poslednje dane prelaznog roka za realizaciju nekog posla. Tu konkretno mislim na Tavambu'', objašnjava Iliev.

Dakle, ostanak Tavambe nije siguran, baš kao ni kada je u pitanju Everton Luiz. Kako smo ranije objavili, Brazilac se vratio sa odmora i priključio ekipi na pripremama, a Iliev je potvrdio da postoji konkretno interesovanje italijanskog SPAL-a.

Sportski direktor Partizana očekuje rasplet kojim će i klub i fudbaler biti zadovoljni, a da će to tako i biti svedoči i odlično raspoloženje Evertona po povratku iz Brazila.

''Everton je blizu Spala, a mi gledamo da korektno odradimo posao u interesu kluba i u interesu igrača koji je dao mnogo Partizanu. Everton je prekjuče došao iz Brazila, priključio se treninzima prvog tima.

Pričali smo, sjajno je raspoložen i nadam se da ćemo ovih dana imati dobre vesti i za njega i za Partizan'', konstatovao je Iliev, uz želju da do odlaska na Kipar 24. januara bude završen najveći deo posla u prelaznom roku.

Tu se izuzima već poznata želja da se angažuje Radosav Petrović iz Sportinga, s obzirom da će na njegov eventualni angažman morati da se čeka do kraja prelaznog roka.

-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
JA SAM REVOLT, A TI
Wednesday, 17.01.2018
12:49

Trener Miroslav Đukić će 24. januara da povede ekipu u toplije krajeve.nn- Planiramo da u Limasol na pripreme otputuje ekipa na koju će trener Miroslav Đukić moći da računa već u prvom meču šesnaestine finala Lige Evrpe sa češkom Viktorijom Plzenj. To znači da ćemo, u najgorem slučaju, ostaviti prostor za još po jedan ili dva odlaska ili dolaska. Sigurno ne više od toga, jer bi sve suprotno narušilo ritam rada - dodaje Iliev. Najvažniji deo njegove izjave, imamo još sedam dana ako se budu slepo držali toga, a ovo je prepuno kontradiktornosti...

avatar
JA SAM REVOLT, A TI
Wednesday, 17.01.2018
08:52

Dobre vesti? Odlazi nam i cetvrti musketar, a dovodimo poluproizvod (a i to je blaga rec) iz Nisa (nadam se da je to samo nekakva dimna zavesa za pravu metu), raskidamo ugovore sa svima i sve ih pustamo da odu za dz, a jos uvek nismo pokrili nijednu poziciju na kojoj nam (DO NOKATA) gori, sve izgovore traze za nedovodjenje kvalitetnih imena ili za dovodjenje u 5 do 12...

avatar
RašaNoviSad
Wednesday, 17.01.2018
08:51

Mirko ivanić dolazi u klub za koji navija od malih nogu.

avatar
JA SAM REVOLT, A TI
Wednesday, 17.01.2018
12:32

Odakle info? Nadam se da ne pises opet o zvezdi.

avatar
SaleNs91
Wednesday, 17.01.2018
02:15

Ne razumem o cemu se ovde radi.Ajde da smo izvukli Atletiko Madrid/Arsenal/Milan pa da kaze covek spremamo se za ligu,nego imamo naspram sebe ekipu sa kojom mozemo da igramo,a mi u taj dvomec ulazimo jos slabiji...17 miliona evra se do sada uzelo od transfera i Evrope + potencijalne prodaje Evertona i Tavambe,a dovodimo samo JSL igrace...

avatar
JA SAM REVOLT, A TI
Wednesday, 17.01.2018
12:35

Kako 17 miliona? Skoro 15 (14.8) smo uzeli samo od igraca koje smo letos prodali plus DV koji ce otici za 11 dana. Recimo da ce biti 17 sa Evertonom i Tavambom.

avatar
JA SAM REVOLT, A TI
Wednesday, 17.01.2018
12:36

Pardon, 18 sa njima dvojicom. Sva trojica smo iz Novog Sada na ovoj vesti:-)