Partizan ima novog aduta u napadu: ''Za ovaj klub smo u stanju sve da uradimo!''

Autor: Darko Mitrović
petak 15.01.2021.
16:44
Izvor: Sportske.net

Jesenas nije dobio priliku da debituje, ali tokom zimskih priprema bi trebalo da ga vidimo na delu.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Partizanova ekspedicija otputovala je danas na pripreme u Tursku, a jedan od najmlađih članova te ekspedicije jeste 16-godišnji napadač Vanja Vlahović.

Ovaj momak je jedan od najtalentovanijih trenutno u Partizanovom omladinskom pogonu, zbog čega je još jesenas priključen prvom timu, a sada se očekuje i njegov seniorski debi.

Pred polazak u Belek, na aerodromu je razgovarao sa Biljanom Obradović za TV Partizan i na početku se predstavio široj javnosti.

"Imam 16 godina, igram na poziciji napadača. Sve u napadu mi odgovara i to je neki plus kod trenera kad me tako gledaju. Najbolja osobina mi je možda brzina'', otkrio je Vlahović.

Roberta Levandovskog je izdvojio kao jednog od fudbalskih uzora, a potom otkrio i kako je doživeo poziv na pripreme sa prvim timom.

''Kada sam saznao da sam pozvan na pripreme, prvo sam javio majci. Bio je nerovatan trenutak, neverovatno uzuđenje. Znamo svi koliko je to veliko iskustvo za nas. Tu smo od početka, jak je ritam i naporno je", objašnjava Vlahović i dodaje da mu nije teško palo rano ustajanje zbog puta u Tursku.

"Već se dešavalo da ustajemo rano zbog letova, ali za ovaj klub, trening i pripreme, u stanju smo sve da uradimo", naglasio je on.

Odlično je prihvaćen od strane starijih saigrača, odnos sa njima je u početku bio veoma zanimljiv, što je i sam otkrio.

"Prvi put kad sam došao bilo je 'problema'. Neki su od mene stariji 10-20 godina, pa je na početku bilo 'ti-vi, vi-ti'. Navikavamo se, iz dana u dan smo sve bliži i bliži, nadam se da će u budućnosti biti sve kako treba. Cimer sam sa Samedom, on je moje godište", konstatovao je Vlahović, a od starijih saigrača posebno je izdvojio golmana Nemanju Stevanovića, kao nekog ko širi pozitivnu energiju u ekipi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke