Partizan ima novog ''razbijača'', jedva čeka gol protiv Zvezde!

Autor: Darko Mitrović
subota 16.05.2020.
20:34
Izvor: Sportske.net

Današnja utakmica mogla bi da bude nagoveštaj da ćemo ovog momka sve češće gledati u sastavu Partizana.

Screenshot/Youtube/FK Partizan Beograd
Screenshot/Youtube/FK Partizan Beograd

Povezane vesti

Partizan je danas imao prvu proveru posle dva meseca pauze, igrači su bili podeljeni u dve ekipe, a jedan od igrača koji je privukao veliku pažnju jeste talentovani napadač Nikola ''Džoni'' Štulić.

Ovaj momak ima 18 godina, kroz Partizanove mlađe kategorije je krčio put ka prvom timu crno-belih i izgleda da bi već ovog proleća mogao da ostvari i taj cilj.

Danas je ostavio vrlo dobar utisak, nad njim je napravljen i jedanaesterac, pa ne bi trebalo da iznenadi ako mu trener Milošević uskoro bude ukazivao šansu i u takmičarskim mečevima.

Snažan je, visok je 188cm, mogao bi da bude pravi ''razbijač'' u napadu, a delovao je samouvereno i posle meča, u razgovoru za klupski YouTube kanal.

''Došao sam u Partizan 2012. godinekod trenera Slađana Šćepovića. Naučio me je mnogim stvarima, pogotovo što igram na njegovoj poziciji. Naučio nas je pre svega da budemo dobri ljudi... Trenirao me je kratko vreme Dražen Bolić, pa na kraju Nenad Brnović od koga sam takođe dosta naučio.

Svi treneri imali su svoju ulogu u mom fudbalskom razvitku. Sada sam na vratima prvog tima i daću sve od sebe da se nametnem treneru Savu Miloševiću.

Priključen sam ekipi u ponedeljak, sanjao sam o ovome i evo, to mi se ostvarilo'', objašnjava Štulić.
-
Bundesliga

Zadovoljan je kako se danas predstavio, a takođe i kako su ga saigrači prihvatili. Za mesto u napadu Partizana će imati jaku konkurenciju u Sadiku i Matiću, ali njegovi ciljevi se znaju.

"Sadik se odlično kreće, Matketa (Bojan Matić) sam pratio još dok je igrao u Vojvodini, ima sjajnu realizaciju. A, što se idola tiče, volim Ibrahimovića i Levandovskom. Moje trenutne želje su vezane za Partizan. Pre svega želim da debitujem, da dam gol Crvenoj zvezdi i da osvojim 'duplu krunu'", izjavio je Partizanov ''Džoni'' Štulić.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Silent
Sunday, 17.05.2020
22:57

Razigrava ga partizan a Ramadani uzima lovu

avatar
Дарко Петронијевић
Sunday, 17.05.2020
08:24

Sladak ovaj mladi razbijač 😉👍

avatar
noname
Saturday, 16.05.2020
21:23

decko ima nos za gol. Fizicki je jos dosta tanak za seniorske me eve, ali posto je mlad i nepoznat lako bi moglo da se desi da odbrana ne obrati puno paznje na njega tako da bi imao prostora da iznenadi. U juniorima je stvarno rasturao i nogom i glavom.