Partizan ima novog zaposlenog - Goran Mance

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 01.11.2022.
13:15
Izvor: Sportske.net

Brat legendarnog Dragana od danas je član FK Partizan.

FK Partizan
FK Partizan

Povezane vesti

Goran Mance je, posle 32 godine provedene u JSD Partizan, od danas stalni član Fudbalskog kluba. 

Potpisan je ugovor o radu, i to u sektoru omladinske škole na poslovima organizacije turnira, utakmica, komunikacija sa savezima i školama fudbala.

"Po okončanju radnog odnosa u JSD Partizan odmah sam dobio poziv Miloša Vazure da pređem u fudbalski klub i to na poslove operativca omladinske škole crno-belih, baš one škole u kojoj je moj brat Dragan igrao.

Presrećan sam što sam ovde i osećam obavezu da istaknem da isključivo uz pomoć fudbalskog kluba organizujem jedan od najvećih turnira za decu u Evropi – Dragan Mance Kup, gde bez infrastrukture Partizanovog sportskog centra to ne bi bilo moguće na takvom nivou", rekao je on. 

Oglasio se i Miloš Vazura. 

Čim smo saznali da je Goran Mance, brat legende crno-belih Dragana Mancea, ostao bez posla posle 32 godine rada u JSD Partizan, kao fudbalski klub smo odmah reagovali, jer je za nas nezamislivo da se „na ulici“ ostavljaju ljudi koji su ostavili trag ne samo u sportskom društvu, već i kroz porodičnu istoriju crno-belih", istakao je generalni direktor crno-belih. 

"Mi, kao FK Partizan, nikada nećemo dozvoliti da se legende Partizana na taj način tretiraju, ostavljajući „na ulici“ ne samo njih, već i njihove porodice, kao što to čine gospoda koja su bespravno zauzela prostorije JSD Partizan. Goran Mance, kao i svi iskreni Partizanovci su kod nas dobrodošli“, rekao je Miloš Vazura.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke