Partizan ''imao sreće'' zbog gej parade!?

Autor: Darko Mitrović
sreda 08.10.2014.
15:10
Izvor: Sportske.net, informer

Ako pitate trenera Crvene zvezde Nenada Lalatovića, klub iz Humske ove jeseni ima mnogo više sreće nego njegov tim. Da li je i to razlog što je trenutno Partizan prvi na tabeli.

BETAPHOTO/BRANA BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANA BOZIC/EV

Povezane vesti

Aktuelna prvenstvena pauza ujedno je i prilika da se sumira dosadašnji učinak superligaških ekipa, a u susret završnici jesenjeg dela sezone.

Tako je i trener aktuelnog šampiona, Crvene zvezde, Nenad Lalatović napravio kraći osvrt na ono što se dešavalo u prvih osam kola.

U izjavi ''Informeru'', Lalatović je izrazio žaljenje zbog dva kiksa i četiri izgubljena boda, jer smatra da je i u Kruševcu i protiv Voždovca, Zvezda zaslužila da pobedi i da ima, poput Partizana, maksimalan učinak.

Ipak, realnost je drugačija, Partizan ima bod više i utakmicu manje uoči predstojećeg ''večitog derbija'', a iako nerado komentariše učinak crno-belih, Lalatović ipak primećuje da su u Humskoj, bar za sada ''miljenici'' sreće.

''Imali su sreće i jer je održana gej parada. To im je tada pomoglo, jer bi im bilo mnogo teže da igraju protiv OFK Beograda na Vračaru nego na svom stadionu'', izjavio je Lalatović, a prenosi ''Informer''.

Naravno, posle ovoga se nameće pitanje i zbog čega bi Partizan morao da igra baš na Vračaru, ako je već trebalo da bude domaćin i da li je tu samo sreća u pitanju, ili se tiče i regularnosti takmičenja.


Imali su sreće jer je održana gej parada. To im je pomoglo, jer bi im bilo mnogo teže da igraju protiv OFK Beograda na Vračaru nego na svom stadionu

Pročitajte više: http://www.sportal.rs/news.php?news=134309



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke