"Partizan je čekao našu grešku, zaslužili smo pobedu!"

Autor: Ivan Cvetković
utorak 03.03.2020.
18:15
Izvor: Sportske.net, FK Crvena zvezda

Još traju odjeci 162. Večitog derbija.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Defanzivac Crvene zvezde Miloš Degenek istakao je u intervjuu za klupski sajt da je njegova ekipa zaslužila pobedu u 162. Večitom derbiju.

Meč sa Partizanom na Marakani završen je bez pogodaka.

"Žao mi je što nismo uspeli da postignemo gol, iako smo zaslužili. Prvo poluvreme je bilo sjajno, protivnik se nije mnogo pitao. Šteta što nismo pogotkom otvorili meč. Nismo morali da jurimo pobedu. Oni su trebali da napadnu, a ne mi. Ovo je bio bitniji derbi za 'crno-bele', jer bi pobedom smanjili našu bodovnu prednost. Međutim, Partizan se branio veći deo meča i čekao našu grešku koja nije došla. Imamo 11 bodova više u odnosu na večitog rivala, to je velika zaliha", smatra reprezentativac Australije u intervjuu za klupski sajt.

Zvezda je danas nastavila sa pripremama za sledeći meč, u subotu od 16 časova gostuju Mačvi u Šapcu.

"Derbi je iza nas, okrenuli smo se narednom gostovanju u Šapcu. Nikad nije bilo lako protiv Mačve koja je posebno opasna na svom terenu, ali naše obaveze su uvek iste. U meč ulazimo sa pobedničkim ambicijama, želimo da napravimo još jedan korak ka našem cilju", podvukao je Degenek.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ovono
Wednesday, 04.03.2020
08:40

Ajte sportske, pustite Degen-eka. Zakacili se za decka pa ga turiraju kao biker motor.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 04.03.2020
05:02

Tako je Milose svaki Zvezdin igrac na svakoj utakmici svoj maksimummora da daje jer Zvezda nikad ne posustaje.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 04.03.2020
05:00

Velike kukavice, imaju 11 bodova zaostatka i u derbiju im je samo pobeda odgovarala, a oni igraju bunker.

avatar
Igor Pajevic
Tuesday, 03.03.2020
22:41

Ne pisite vise o derbiju! Kako vas nije sramota da spomenete, ne znam kako da nazovem onaj derbi...

avatar
svetski prvaci 1991
Tuesday, 03.03.2020
22:23

Ne možeš reći sjajno jer nije tako.Treba reći bili ste nešto bolji u prvom delu.Posle neznam ko je bio gori.Bio je derbi za pamćenje,ali kao naj gori do sada.Bili ste očajni.Ako je to vaše svo znanje i umeće, jako je dobro ne gledati vas i nemisliti o vama u opšte.Svega mi je stvarno dosta.Ne mogu tako nešto da gledam a pogotovo da slušam stalno neke izmišljotine.Samo da se zna,igrate amaterski fudbal.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Tuesday, 03.03.2020
20:40

Gde sme zvezda da izgubi sada pred svoj rođendan, pred rođendan njenog duhovnog vođe i gde sme zvezda da ne bude fenomenalna sada pred izbore. Ma razbili ste Partizan, Borjan neocenjen, Gavrić dvojka, ostali čiste nule, a Lazar Lukić čista desetka što se zvezde tiče.

avatar
Südkurve München
Tuesday, 03.03.2020
20:22

Derbi vise ne postoji.

avatar
Tuesday, 03.03.2020
20:17

Neka mu neko kaze i ukaze na to da je skor u poslednjih 14 meceva izrazito nepovoljan po njih: 2-7-5, a zapravo je trebalo da bude i jos gori. Dokle ti znaci nesigurnosti i nemoci, dokle signali inferiornosti?

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Tuesday, 03.03.2020
20:03

Vi niste zaslužili ni da igrate Večiti derbi, vi zaslužujete da vidite Partizan jedino na televiziji, vi niste zaslužili da igrate ni SL, ni PLS, vama je mesto u beton ligi. Vi postavljate sve u srpskom fudbalu kako vam odgovara i mora da se sudi kako vama odgovara, ne odgovaraju vam sudije koje sude LŠ jer zbog UEFA-e ne mogu da kradu koliko vama treba jer ste preslabi, slabi ste i za Inđiju i za javor, a kamo li za jače i realno biste se ove sezone borili za opstanak s njima i radom i mačvom kada bi u srpskom fudbalu postojale sudije, ali pošto postoje vaši navijači koji sude vi pokušavate izjavama i pre i posle utakmica da opravdate +11 do kojih ste došli uz pomoć svojih navijača prerušenih u sudije tako što biste nekako, bilo kako došli do pobede nad Partizanom. Međutim Partizan je toliko jači da je i pored svega sačuvao "nulu" protiv sudije Lazara Lukića koji je takođe sačuvao zvezdi "nulu" protiv Partizana. Mogu da razumem navijače zvezde da zbog ostrašćenosti prema svom klubu ne vide da u srpskom prvenstvu da igra tim sveta ne bi bio ispred zvezde na tabeli, ali ne mogu da razumem navijače Partizana koji ne vide da ovo što se sudi Partizanu je drugi sport u odnosu na fudbal, da ne vide da igrači Partizana ne mogu da spoje nekoliko pasova jer je protivniku dozvoljeno celu utakmicu da ide na igrača, a ne na loptu i da za to ne dobija žute kartone. Nemoguće je održati ravnotežu i koncentraciju i odigrati ono što ste zamislili kada protivnik ide na vas, ide vam u telo i više se koncentriše na vas nego na loptu, jasno je svima u Partizanu da je Partizan išao na sve ili ništa i da je dao gol da bi Lazar Lukić izmislio gol za zvezdu i zato je Stojković odugovlačio na kraju, zato je Milošević uveo Šćekića, a Matićem zamenio Sadika jer oni sada ne mogu da prežale što ni uz sve ovo što im je dozvoljeno u odbrani nisu uspeli da nadigraju i pobede Partizan, oni ne mogu da se pomire činjenicom da i pored tih +11 koje stoje na tabeli nemaju nijednu ponudu za svoje igrače, a da Partizan nije mogao da se odbrani od ponuda o kojima oni mogu samo da sanjaju, da su ljudi iz srpskog fudbala počeli da izjavljuju da Partizan bolje igra i da je najbolji tim u državi, da njihovi navijači priznaju da je Partizan bolji i zato moraju izjavama da "dokažu" ono što ne umeju na terenu i pored suđenja koje je bilo 100% u njihovu korist.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Tuesday, 03.03.2020
19:38

https://www.youtube.com/watch?v=-QZsjJR-Ti8:
28:25 – 4. min: Degenek gura Sadika bez lopte – 1. žuti za Degeneka
30:28 – 6. min: Gobeljić kramponima pravi Sumi rasekotinu na potkolenici – 1. žuti za Gobeljića
33:13 – 8. min: Boaći otvorenim đonom na stopalo Miletića – žuti za Boaćija
36:00 – 11. min: Milunović nogom u skoku udara Sadika u stomak – žuti za Milunovića
43:45 – 19. min: Rodić u skoku laktom udara u glavu Sadika – 1. žuti za Rodića
1:05:17 – 41. min: Rodić s leđa povlači i obara Sadika – 2. žuti i automatski crveni za Rodića u 41. min
1:07:53 – 42. min: Gobeljić rukom zaustavlja napad Partizana na ivici šesnaesterca zvezde - prekršaj za Partizan i 2. žuti i automatski crveni karton za Gobeljića u 42. min
1:35:08 – 49. min: Rodić faulira Stevanovića s leđa – 3. žuti karton za Rodića
1:56:05 – 70. min: Degenek ne ide na loptu već na Sumu kada faulira i povređuje – 2. žuti i automatski crveni karton za Degeneka u 70. min
1:58:15 – 72. min: Rodić s leđa vuče za dres Stevanovića – 4. žuti tj. drugi crveni karton je Rodić zaslužio u 72. min
2:04:55 – 78. min: Jovančić koji ima žuti karton faulira jednom, a drugom nogom sapliće Natka – 2. žuti i automatski crveni karton za Jovančića u 78. min
2:09:26 – 83. min: Jovačić opet kasni i startuje na nogu Miletiću – 3. žuti karton za Jovančića
2:10:40 – 84. min: Degenek zaustavlja napad Partizana rukom – 3. žuti karton za Degeneka
Sudija Lazar Lukić čiji je kum Nikola Nikodijević i koji je na interenetu pisao "Još jedna pobeda i titula" je zvezdi oprostio crvene kartone i to: Rodiću u 41. min, Gobeljiću u 42. min, Degeneku u 70. min, još jedan Rodiću u 72. min i Jovančiću u 78. min. Pored toga nije pokazao žute kartone još Boaćiju i Milunoviću i Jovančiću i Degeneku još po jedan. Znači 5 crvenih, 4 žutih i slobodan udarac za Partizan na 17m od gola zvezde. S koliko razlike bi Partizan pobedio da je Lazar Lukić sudio po pravilima ili da zvezdini igrači nisu unapred znali da ih sudija neće kažnjavati pa su išli u i na igrača, a ne na loptu? Zato su i najavljivali kako će pobedom pokazati da su bolji 11 bodova razlike, kako će pobediti minimum 3:0, kako ne mogu da spavaju što su izgubili prethodne dve utakmice od Partizana, a ovu bi izgubili još ubedljivije jer su sada još slabiji i sudija je morao mnogo više da radi za njih da bi im sačuvao "nulu" i omogućio ukupno 3 šuta u okvir gola na poslednje 3 utakmice protiv Partizana. zvezda ne zna, a mora, a Partizan zna, a nije mu dozvoljeno i zato je ovako suđeno jer je ovo jedini način bio da se prikaže kako je zvezda ravnopravna Partizanu da bi opravdali ukraden 60 bodova razlike do sada u sezoni u odnosu na Partizan.

avatar
Deki.Stankovic.5
Tuesday, 03.03.2020
19:23

Ajde da zatvaramo ovu pricu vise,idemo dalje,bilo,proslo.Docekali su oni nasu gresku, samo nisu znali da kazne.