Partizan je tek peti, Savo objasnio i šta je dobro u svemu tome!

Autor: Pavle Knežević
četvrtak 25.04.2019.
21:45
Izvor: Sportske.net

Zaslužena pobeda Zvezde, kaže trener Partizana.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Partizan je izgubio 2:1 od Crvene zvezde u 160. "večitom" derbiju, ali Savo Milošević nije bio sasvim nezadovoljan nastupom svoje ekipe.

"Pre svega čestitke Crvenoj zvezdi na zasluženoj pobedi. Što se nas tiče, mislim da smo u dobrom delu utakmice, do gola, dobro parirali Zvezdi u svim segmentima igre.

Možda smo malo i prenaglili u tome, pa smo se istrčavali u napadu. Zvezda je pokazala više strpljenja, što je presudilo, a to proističe iz opšteg psihološkog stanja i stanja na tabeli", rekao je Milošević.

Legenda Partizana debitovao je kao trener u derbijima porazom. Kako vam je bilo na klupi, pogotovo što ste izgubili zbog individualnih grešaka?

"Ja se osećam lepo pored aut linije i taj osećaj sam imao i danas. I meni je to bila nepoznanica do prošle nedelje. A što se tiče igre – greške su sastavni deo fudbala.

Taj psihološki pritisak o kome stalno pričamo i ti padovi - ova ekipa je bila sklona tome u prošlosti. Mi pokušavamo da saniramo koliko možemo, a uspeli smo čak do te mere da smo danas pomislili da možemo da napadnemo Zvezdu u drugom poluvremenu.

Realno, nisam nezadovoljan igrom, ima tu pomaka, ali i prostora za napredak", rekao je Milošević.

Sada ste peti na tabeli, a sledi Mladost, koja je treća – evropski derbi?

"Ja sam rekao i pre ove utakmice da naša mini-liga počinje od utakmice sa Lučanima. Danas smo mogli da dobijemo bonus, ali nismo. Sada imamo četiri utakmice da izborimo evropsku vizu.

Situacija je uvek dobra kada zavisite samo od sebe. Nastojaćemo od ove utakmice, pa do kraja sezone zavisimo samo od sebe", rekao je Savo Milošević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ton4i
Friday, 26.04.2019
18:41

Bitno da se Savo oseca dobro kraj aut-linije.
Ugojio se covek,kod svih ostalih stres uglavnom uzrokuje manju kilazu kroz odredjeno vreme,ali cini mi se da Savo nece skoro smrsati :D

avatar
Tobdzija02
Thursday, 25.04.2019
23:06

Nije do Bate ni do Save problem je u igracima iskreno,ima tu 2-3 solidna i standardna ostalo... kao da nemaju ideju treba neko da razdrma tu ekipu a od kad je otisao Everton koji je trcao 100000km sve je popucalo....Nadam se da ce neko dati velike pare za prelazni rok pa kad vec ulivaju u Zvezdu zasto ne i u nas???!

avatar
Гробар1971
Thursday, 25.04.2019
22:44

ničim nismo zaslužili evropu posle Bate sve krenulo još gore uništili nas ovi likovi iz uprave

avatar
Djole
Thursday, 25.04.2019
22:36

Kako je bedan osećaj što Partizan večeras nije imao navijača...
PS: Oni takozvani navijači Partizana što su bili tu su samo da gledaju svoj interes, a ne interes kluba. Partizan im je samo izgovor za ono što rade, nemaju oni veze sa Partizanom...

avatar
ubipacijentic
Thursday, 25.04.2019
22:05

Odrace nas Mladost samo tako!Laku noć Partizane tamo daleko je sunce.Još jedna bruka od navijača i navijanja .Partizane ti zaslužuješ mnogo bolje od ove publike. Dokle god jug ne bude jedno ni ne zaslužujemo bolje.

avatar
Vlada Mutavi
Thursday, 25.04.2019
22:04

Ovolika doza realnosti, bez imalo nerealnog samopouzdanja često ume da bude greška u svakom poslu, pa i u trenerskom. Uostalom, od života moraš tražiti mnogo više da bi dobio makar malo više od onoga što bi dobio da si tražio realnu vrednost.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Thursday, 25.04.2019
22:02

Samo me zanima da li je mali ivanic rukom primio loptu pre onog penala:-D

avatar
ZubA
Thursday, 25.04.2019
22:28

Decko, batali gledanje fudbala leba ti.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Thursday, 25.04.2019
21:48

Ti si obican poltron i nemas sta da trazis u Partizanu! Doduse, u ovakvom si mozda cak i idealan za trenera. Napredak ima samo tri boda manje od nas!