Partizan krenuo put Slovenije i dogovorio dve zanimljive provere, na Stoličinom spisku 24 igrača!

Autor: Ivan Cvetković
subota 18.06.2022.
09:36
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Partizana predvođeni novim trenerom Ilijom Stolicom počeće danas pripreme u slovenačkom Ptuju gde je trenirati sve do 2. jula.

2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Tokom priprema u Sloveniji, "crno-beli" će odigrati više prijateljskih utakmica, a za sada poznati rivali su Kluž (24. jun) i Spartak Trnava (28. jun).

U planu je da se odigra još jedna ili dve utakmice, što će stručni štab u dogovoru sa klubom rešiti tokom samih priprema.

Stolica će od subote na raspolaganju imati 24 igrača, dok se dolazak reprezentativaca Siniše Saničanina i Igora Vujačića očekuje 25. juna.

Mladi štoper Mihajlo Ilić se nalazi sa nacionalnom selekcijom U19 na EP i kasnije će se priključiti ekipi, a naknadno će se priključiti i Danilo Pantić koji se oporavlja od povrede.

Za koji dan bi trebalo da stigne i novo pojačanje Partizana Aleksandar Filipović, a uprava kluba aktivno radi na jačanju igračkog kadra i tokom priprema u Sloveniji.

Spisak igrača Partizana u Sloveniji:

Nemanja Stevanović, Aleksandar Popović, Milan Lukač, Đorđe Mihajlović, Marko Živković, Nemanja Štašević, Igor Vujačić, Siniša Saničanin, Slobodan Urošević, Zlatan Šehović, Marko Jevtović, Ljubomir Fejsa, Saša Zdjelar, Bibras Natho, Nikola Terzić, Mijalo Petković, Aleksandar Lutovac, Nikola Lakčević, Vanja Vlahović, Kvinsi Menig, Nemanja Jović, Filip Holender. Rikardo Gomeš, Marko Milovanović i Samed Baždar.

Talentovani fudbaler Partizana Mihajlo Ilić deo je U19 ekipe Srbije na EP u Slovačkoj gde ga očekuje prvo okršaj za Izraelom, a ukoliko verujete u trijumf "orlića" uz mali broj golova, AdmiralBet ima sjajnu kvotu 2.75 za vas.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke