Partizan krenuo put Turske, još četvorica ostala u Beogradu!

Autor: Ivan Cvetković
petak 15.01.2021.
09:58
Izvor: Sportske.net

Stanojević dodatno skratio spisak.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Partizan je danas otputovao u Tursku gde će se u naredne dve nedelje pripremati za nastavak sezone.

Aleksandar Stanojević je uneo promene i sa prvobitnog spiska putnika "skinuo" nekoliko imena.

U pitanju su Dušan Lalatović, Periša Pešukić, Nikola Čolić i Denis Stojković koji će najverovatnije otići na pozajmicu u potrazi za minutima.

Takođe, u avionu neće biti Aleksandra Popovića i Slobodana Uroševića koji su se odazvali pozivu FSS i priključili reprezentaciji Srbije, kao ni Aleksandra Miljkovića koji će se posle detaljnih lekarskih pregleda priključiti ostatku ekipe za sedam dana.

Tokom boravka u antalijskoj regiji Partizan će odigrati i pet kontrolnih mečeva, a rivali su Zaglebje (17. januar), Rubin Kazanj (21. januar), Desna (25. januar), Ruh i Zorja (28. januar u prepodnevnim i poslepodnevnim časovima).

Spisak igrača:

Vladimir Stojković, Nemanja Stevanović i Lazar Slavković, Marko Živković, Maki Banjak, Svetozar Marković, Bojan Ostojić, Igor Vujačić, Aleksa Purić, Ivan Obradović, Rajko Brežančić, Saša Zdjelar. Aleksandar Šćekić, Milan Smiljanić, Bibras Natho, Takuma Asano, Filip Holender, Aleksandar Lutovac, Vanja Vlahović, Nikola Jović, Lazar Marković, Miloš Jojić, Lazar Pavlović, Sejduba Suma, Mihajlo Petković, Žan Kristof Bajbek, Nikola Štulić, Samed Baždar i Marko Milovanović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke