Partizan krenuo za Tripolis - Drinčić ostao u Beogradu!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 01.10.2014.
11:04
Izvor: Sportske.net

Prestavnici kluba, stručni štab i fudbaleri Partizana odleteli su rano jutros na Peloponez a najvažnija informacija je ta da u avionu nije bilo Nikole Drinčića koji će zbog povrede propustiti meč sa Asterasom.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Ekspedicija FK Partizan zaputila se u ranim jutarnjim časovima ka gradu Kalamata odakle će autobusom doći do Tripolisa, grada u kojem u četvrtak igra meč drugog kola grupne faze LE protiv tamošnjeg Asterasa.

Marko Nikolić na put je poveo dvadesetoricu fudbalera među kojima nije bilo suspendovanog Petra Škuletića ali ni povređenog Nikole Drinčića koji definitivno nije uspeo da se oporavi od udarca zadobijenog u Kragujevcu.

Golmani – Lukač, Živković i Kljajić

Odbrana – Vulićević, Volkov, Petrović Nemanja, Stanković, Ćirković, Ilić Branko

Vezni red – Ilić Saša, Grbić, Živković Andrija, Pantić, Ninković, Marković, Luka, Marinković

Napad – Lazović, Fofana, Kojić

Trener Partizana izjavio je u utorak kako se nada da će Drinčić biti spreman za duel sa Asterasom ali se ispostavilo da iskusni vezista nije bio u stanju da krene put Tripolisa na Peloponezu.

Večeras će u vreme odigravanja utakmice fudbaleri Partizana odraditi trening na stadionu "Teodoros Kolokotronis" a pola sata pre treninga novinarima će se obratiti šef stručnog štaba Marko Nikolić.

Meč sa Asterasom je na programu u četvrtak 21.05.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke