Partizan - Kvartet za budućnost!

Autor: Beta Beta
petak 10.07.2015.
20:19
Izvor: Beta

Aktuelni šampion Srbije u petak je potpisao ugovore sa četvoricom dvadesetogodišnjaka koji dolaze iz omladinskog pogona i predstavljaju budućnost Partizana.

partizan.rs/MiroslavTodorović
partizan.rs/MiroslavTodorović

Povezane vesti

Šampion Srbije Partizan potpisao je danas profesionalne ugovore sa četvoricom mladih fudbalera koji su do sada bili stipendisti Teleoptika.

Uroš Damnjanović, Miloš Perišić, Jovan Čađenović i Stefan Grbović rođeni su 1995. godine, a svoj četvorici ovo su prvi profesionalni ugovori.

Uroš Damnjanović je u mlađim kategorijama igrao za Rad pre nego što je postao stipendista Teleoptika. On igra na poziciji polušpica.

Miloš Perišić je štoper koji je prošao kompletnu omladinsku školu Partizana pre nego što je prešao u Teleoptik.

Jovan Čađenović igra zadnjeg veznog, a Stefan Grbović desnog beka.

Sva četvorica su nakon potpisivanja profesionalnih ugovora imala predstavljanje na stadionu u Humskoj čime su zvanično postali kandidati za prvi tim Partizana.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pera Zambula opet
Friday, 10.07.2015
21:31

Kakvu mi decu imamo u nasoj skoli Partizana pa to je neverovatno, da smo iole normalan klub sa normalnim ljudima na celu mi bi ziveli i bili u dubokm plusu samo od porodaje svojih talenata...LS bi bila navika. Retko koji klub moze da zivi iskljucivo od svojih igraca kao sto mi imamo potencijal...ali izgleda da u ovoj zemlji je sve dzabe...moralnost, karakter i sistem vrednosti su nam odavno poljuljani :( Jedan Pantic, Zivkovic i ko zna ko jos ce otici za dzabe bukvalno :( Da ne spominjem za koje smesne parice su otisli Nastasic, Sulejmani, Jovetic i jos mnogi :(

avatar
Povratak kraljaBAN23
Friday, 10.07.2015
21:05

Zvanično druga omladinska škola fudbala u Evropi dobro radi, a može još bolje. Internat za fudbalere u sklopu SC Teleoptik treba da bude prioritet kao i usvršavanje trenera u omladinskoj školi.

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Friday, 10.07.2015
21:01

DECA PARTIZANA

avatar
D.Green4 Black&White
Friday, 10.07.2015
20:56

Pada Ajax lagano :D

avatar
Povratak kraljaBAN23
Saturday, 11.07.2015
03:12

Samo je pitanje trenutka kada će Partizan preuzeti primat što se tiče omladinske škole u Evropi po onim kriterijumima po kojima su procenjivane škole fudbala.