Partizan mora dan ranije u Novi Sad

Autor: Darko Mitrović
utorak 10.09.2019.
19:27
Izvor: Sportske.net

Za toliko će biti kraća i prvenstvena pauza za crno-bele, u odnosu na ono što je prethodno bilo planirano.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Narednog vikenda nastavlja se takmičenje u Linglong Superligi Srbije, a fudbaleri Partizana gostovaće na novosadskom ''Karađorđu'', gde ćeodmeriti snage sa ekipom Proletera.

Očekivalo se da će ta utakmica biti odigrana u nedelju, ali danas je iz Partizana, kao i na zvaničnom sajtu FSS potvrđeno da će Proleter dočekati crno-bele u subotu, od 20 časova i 30 minuta.

Tako će aktuelna prvenstvena pauza trajati jedan dan kraće za ekipu Partizana, ali će ujedno imati i dan više za pripremu utakmice protiv AZ Alkmara, na startu takmičenja u Ligi Evrope.

Taj meč je na programu u četvrtak od 21 čas u Humskoj, ali uz prisustvo samo gledalaca starosti do 14 godina, pošto je UEFA jutros odbila žalbu Partizana na prethodno izrečenu suspenziju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Zeljko Trisic
Tuesday, 10.09.2019
20:48

kad god vidim kako nam se zove liga ne mogu da zadrzim smeh. Prvi put jurimo dva mesta u LS a oni je nazovu LingLong :D:D

avatar
Offside
Tuesday, 10.09.2019
20:34

Odlican termin!Pauza ce se prekinuti ranije na nezgodnom terenu a Savo ce imati priliku i da kristalise startnu postavu a opet za AZ ima odmorne igrace!Bolje i ovako nego odlaganje ili da se igra u nedelju.